• Kuva: Suomenselän Samoilijat ry.

Kansallinen hiihtopäivä 29.1. innostaa liikkumaan, myös Lehtimäen Valkealammella

Kansallinen hiihtopäivä lauantaina 29.1. innostaa ihmisiä hiihtämään ja liikkumaan kaikkialla Suomessa. Tavoitteena on saada miljoona ihmistä liikkeelle. On sama, liikutko suksilla, pyörällä, lumikengillä, jalkaisin, pulkkamäessä tai vaikka potkukelkalla, kaikki suoritukset lasketaan, kannustaa Suomenselän samoilijat.

Hiihtolatujen läheisyyteen eri puolilla Ähtäriä sekä Lehtimäen Valkealammelle sijoitetaan postilaatikoita, joihin suorituksensa kirjaamalla voi osallistua arvontaan. Valkealammella laatikko sijaitsee hiihtostadionin lähtöalueen katoksessa.

Haastamme kaikki hiihdon harrastajat, lapset vanhempineen, koululaiset ja nuoret, seniorihiihtäjät, seurat ja yhdistykset jäsenineen sekä yritykset työtekijöineen laduille omatoimisille hiihtoretkille!

Alajärven kaupungin tarjoamaa mehua on tarjolla Lehtimäen Valkealammella Jäkälämäen kodalla kotatulen lämmössä.

Kansallisen hiihtopäivän Ähtärissä ja Lehtimäen Valkealammella järjestävät yhteistyössä Suomenselän Samoilijat ry, Ähtärin kaupunki, Ähtärinjärven Sydänyhdistys ry, Ähtärin Valpas ry, Ähtärin Urheilijat ry, Alajärven kaupunki, Ähtärin Eräveikot ry ja Ähtäri Zoo.

Jaa juttu: