• MLL:n paikallisyhdistys toteuttaa tänäkin vuonna Joulupuu-keräyksen. Hyväntekeväisyystempauksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja paikallisille lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä ilman. Marika Lammi ja Kati Kupila jakoivat nimettömiä lahjatoivekirjeitä S-marketin edustalla. Lahjoituksia voi tehdä myös netin kautta.
  • Evijärven joulunavauksessa oli jouluista tekemistä iltakahdeksaan saakka. Lapset saivat jutella joulupukille, ja pukin apulaiset Aino Kirsilä ja Maija Matilainen kiertelivät toivottamassa hyvää joulunodotusta.
  • Perinteisen joulunavauksen ohjelmassa oli tänä vuonna uutuutena Eevi-maskotin bongausta.

Joulu avattu Evijärvellä

JOULUVALOT syttyivät Evijärven keskustassa perjantaina kuuden aikaan. 

Joulunavauksen ohjelma oli pääosin perinteistä. Lapset saivat jutella joulupukille, ja pukin apulaiset kiertelivät keskustassa toivottamassa hyvää joulunodotusta. Uutuutena tänä vuonna halukkaat saivat bongata kunnan Eevi-maskottia, joka oli piiloutunut iltakahdeksaan asti auki olleisiin liikkeisiin.

Marika Lammi ja Kati Kupila MLL:stä jakoivat nimettömiä Joulupuu-lahjatoivekirjeitä S-marketin edustalla. MLL:n paikallisyhdistys toteuttaa tänäkin vuonna Joulupuu-hyväntekeväisyystempauksen, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja paikallisille lapsille ja nuorille, jotka voisivat muuten jäädä ilman. Lahjoituksia voi tehdä myös netin kautta.

Jaa juttu: