• Katri Haukilahti, Aimo Mässbacka, Arto Järvelä ja Sampo Korva viihdyttivät kuulijoita Jäykäntuvan lisäksi Kaustisen Pelimannitalolla sekä Kokkolan Snellmankodissa. Ohjelmistossa oli pääasiassa Mässbackan aiemmin soittamaa musiikkia, mutta myös Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistosta löydettyjä, ”unohdettuja” vimpeliläiskappaleita. Kuva: Eija Pippola

Tallari ja Aimo Mässbacka löysivät yhteisen sävelen

TÄLLAISETHAN ovat aivan parhaita konserttikokemuksia, kun tupa on sallitussa määrin täynnä innostunutta paikallisyleisöä, kuvaili Sampo Korva Tallari-yhtyeestä. Hän oli ensimmäistä kertaa Vimpelin Jäykäntuvalla, kun lähes puolitoista vuotta odotettu Tallarin ja mestaripelimanni Aimo Mässbackan kolmen kausikonsertin sarja huipentui 4. syyskuuta.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: