• Kuvassa vauvalahjan vastaanottaa pian kolmen kuukauden ikäinen Leino äitinsä Lyydia Kolppasen kanssa. Lahjaa on antamassa Emmi Mustajärvi paikallisyhdistyksen puolesta. Kuvat: MLL
  • Lahja sisältää villasukat ja lapaset sekä tuttinauhan, kaislaenkelin ja paikallisyhdistyksen hallituksen vauvaonnittelut ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.

MLL muisti evijärveläisvauvoja lahjoin

MLL:N Evijärven paikallisyhdistys jakaa äitiysneuvolan kautta vauvalahjan jokaiselle tänä vuonna syntyvälle evijärveläiselle vauvalle.

Ensimmäiset vauvalahjat on jaettu, ja niitä on tarkoitus jakaa myös tulevina vuosina.

–Tällä tavalla paikallisyhdistys haluaa huomioida ja muistaa vauvaperheitä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Jenni Hanka.

Tänä vuonna lahja sisältää vapaaehtoisten tikkaamat villasukat ja lapaset sekä virkatun tuttinauhan, Soile Söderlingin tekemän kaislaenkelin ja paikallisyhdistyksen hallituksen puolesta vauvaonnittelut ja tietoa yhdistyksen toiminnasta.

–Olemme saaneet hienon joukon vapaaehtoisia toteuttamaan ja mahdollistamaan vauvalahjan tänä vuonna, ja otamme edelleen vastaan vapaaehtoisia kädentaitajia tikkaamaan villasukkia ja lapasia vastasyntyneille. Tarvittaessa lankoja ja tarvikkeita saa yhdistykseltä.

Jaa juttu: