Koronatartuntoja ja riski altistumiselle Soinissa

Soinissa todettiin lauantaina kaksi uutta koronatartuntaa, tiedotti kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi sunnuntaina. Tartunnat on todettu jo karanteenissa olleilta henkilöiltä. Tämän kesäkuisen tartuntaketjun myötä Soiniin on tullut yhteensä neljä uutta koronatartuntaa.

Osana aiemmin tiedotettuja tartuntaketjuja on ilmennyt uusi mahdollinen altistumispaikka. Myöhemmin positiivisen testituloksen antanut henkilö on asioinut Soinin K-Market Kanelissa keskiviikkona 23.6. klo 10.00-10.30. Kaikkia tuona aikana samassa tilassa liikkuneita henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan erittäin matalalla kynnyksellä koronatestiin.

-Muistattehan muutenkin, että aina oireiden ilmetessä tulee käydä testissä ja jäädä karanteeniin. Tämä koskee edelleen myös rokotteen saaneita. Kuusiolinna järjestää ensi viikolla koronatestausta Soinissa tiistaina ja torstaina. Ajan koronavirustestiin voi varata puhelimitse numerosta 06 2525 7612.

Jaa juttu: