Uusitut otteluohjelmat julki – superpesiskausi alkaa räväkästi kesäkuun alusta

Uusitun ohjelman mukaisesti runkosarjassa pelataan kaksinkertainen sarja. Se tarkoittaa miehille 28 ottelua ja naisille 24 ottelua joukkuetta kohden. Paras viidestä -järjestelmällä pelattavien pudotuspelien (pronssiottelu paras kolmesta) alustavat ottelupäivät julkaistaan myöhemmin.

Vimpelin Vedon kausi alkaa vierasottelulla Kempeleessä 2. kesäkuuta kello 18. Toinen ottelu pelataan saman viikon sunnuntaina Saarikentällä kello 14 alkaen, kun vastaan asettuu Kiteen Pallo -90.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Porissa 6.-7.8. Lunta tupaan -tapahtuma tuo yhdistetyn kilpailun keskelle kesää ja superpesisottelun Imatran Pallo-Veikot – Siilinjärven Pesis yhteyteen 7.7. Tuttujen ottelupaikkakuntien lisäksi Superpesis vierailee kesän mittaan Ikaalisissa, Juvalla ja Pomarkussa. Kiteellä nähdään miesten joukkueen lisäksi yksi naisten superpesisottelu, kun Joensuun Maila kohtaa Roihuttaret Rantakentällä 4.7.

Jaa juttu: