• Väkitukkola-hankkeen kuvitteellinen Väkijärven kunnan vaalipaneeli Evijärvellä.
  • Muistoseurat-elokuvan kuvaukset. Kuva: Jarmo Vainionpää
  • Väkitukkola-hankkeen (2003 tai 2004) aikana tehty kuviteellinen lööppi tulevaisuuskehityksestä.

Leea Keto luennoi väitöskirjaprojektistaan: ”Eihän ne ihmisiä kummempia oo”

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston rehtori Leea Keto väitteli kasvatustieteen tohtoriksi vuonna 2019. Keto luennoi monivaiheisesta väitöskirjaprojektistaan huhtikuun aikana kahdella eri luennolla. Luennolla ”Väkitukkolasta valkokankaalle” tiistaina 7.4. kello 18 selviää, mitä kolmessa opiston toteuttamassa yhteisöteatterihankkeessa tapahtui ja mikä niissä innosti tutkimuksen tekemiseen.

Luentoon sisältyy erilaista hankkeisiin liittyvää kuvamateriaalia. Hankkeissa oli kaikkineen mukana satoja osallistujia ympäri aluetta.

Luento ”Kansalaisopisto sosiaalisen pääoman vahvistajana” tiistaina 14.4. klo 18 valaisee tutkimuksen teoreettista taustaa ja metodologiaa sekä sitä, miten väitöskirjan tekeminen eteni. Luentoon sisältyy kuvia muun muassa Leean väitöstilaisuudesta, joka oli Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa 13.12.2019.

Luennot pidetään Y-kinossa Kauhavalla (os. Kauppatie 109) ja niitä on mahdollista seurata myös etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen. Ilmoittautua voi osoitteessa www.jarvilakeus.fi. Luennoille osallistuminen on maksutonta.

Jaa juttu: