Sisäsoudun ja -pyöräilyn suomenmestaruuksista kisailtiin virtuaalisesti

Evijärven Urheilijoiden Liisa Äyrä otti kisakauden kolmannen mestaruutensa. Kuva: Aimo Sironen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAUANTAINA 6. helmikuuta kilpailtiin sisäsoudun suomenmestaruuksista kahden kilometrin matkalla.

Kilpailu toteutettiin samalla tavoin kuin talven aiemmatkin kisat, eli virtuaalisesti ympäri Suomea. Yksi kisapaikoista oli jälleen Evijärven kuntoilukeskuksella. Paikalla olivat vain soutajat ja toimitsijat.

Kotiseura Evijärven Urheilijoiden soutajista Liisa Äyrä otti kisakauden kolmannen mestaruutensa naisten 50-vuotiaiden sarjassa ajalla 8.01,1.

Aimo Järvelä sijoittui toiseksi 70-vuotiaiden avoimessa sarjassa ajalla 7.52,1. Jorma Tähtinen souti kolmanneksi 60-vuotiaiden avoimessa sarjassa. Hänen aikansa oli 7.37,9.

LAPPAJÄRVEN Veikkojen soutajista Martti Mäkelä voitti 90-vuotiaiden avoimen sarjan suomenennätysajalla 9.28,8.

Esko Hyyppä ylsi hopealle 60-vuotiaiden kevyessä sarjassa ajalla 7.26,8 ja Matti Etelämäki pronssille 70-vuotiaiden avoimessa sarjassa ajalla 8.03,6.

Valkeakosken Vesiveikkoja edustava Anni Kesanen kilpaili myös Evijärvellä. Hän souti naisten avoimen sarjan voittoon huippuajalla 7.01,8.

Lisäksi Evijärven Urheilijoiden joukkue sijoittui viidenneksi naisten 1 000 metrin joukkuekilpailussa. Joukkueeseen kuuluivat Veera Timo, Heli Sironen, Jaana Hietala ja Liisa Äyrä.

–UUDELLA kuntoilukeskuksella on tilaa riittävästi, joten pystyimme järjestämään kisat turvallisesti, Evijärven kuntoilukeskus ry:n Aimo Sironen kertoo.

Seuraavat sisäsoudun SM-kisat käydään maaliskuun lopussa. Matkoina ovat silloin 500 metriä ja kymmenen kilometriä.

Niihin voi jälleen osallistua virtuaalisesti Evijärven kuntoilukeskuksella.

SAMANA viikonloppuna kuntoilukeskuksella kisattiin myös sisäpyöräilyn suomenmestaruuksista kymmenen kilometrin matkalla.

Lappajärveläinen Veera Timo polki naisten elite-sarjan kakkoseksi ajalla 16.11.

Naisten 40-vuotiaiden sarjassa Evijärven Urheilijoiden Johanna Ahopelto sijoittui viidenneksi ajalla 16.38 ja Jaana Hietala kuudenneksi ajalla 16.53.