Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa muistetaan kotihoidon ja asumispalvelujen vanhuksia kortilla

Julkaistu:

Aihe:

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopisto on mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi tuomaan iloa ja poistamaan yksinäisyyttä.

Kansalaisopistot eri puolilla Suomea tuovat joulukorttipajat kuntalaisten ulottuville. Järvilakeuden kansalaisopiston alueella yhteistyössä pajojen järjestämisessä ovat Evijärven, Lappajärven ja Härmänmaan 4H-yhdistykset.

Maksuttomia yhden illan joulukorttipajoja järjestetään marras–joulukuussa Alahärmässä, Evijärvellä, Kauhavalla, Kortesjärvellä, Lappajärvellä ja Ylihärmässä. Niihin ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopiston nettisivuilta.

Opettajana on Leena Rissa. Yhteistyössä pajoja toteuttamassa ovat Härmänmaan, Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin 4H-yhdistykset.

JOULUKORTTEJA voi askarrella myös kotona, harrastuksissa, koulussa tai vaikkapa työporukalla. Niitä kerätään alueen kirjastoissa 11. joulukuuta saakka.

Kortit voi myös postittaa Järvilakeuden kansalaisopiston toimistolle osoitteeseen Loppusuora 9, 62200 Kauhava.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ikäihmisten palvelut toimittaa kortit perille Evijärven ja Kauhavan alueella. Lappajärvellä kortit hoivakoteihin toimittaa 4H-yhdistys.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.