Pääsiäisajan tiedote Pohjanmaan poliisilta

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti pääsiäisenajan tapahtumistaan maanantaina 13.04.2020 kello 10.12.

Perjantaina iltapäivällä kaksi irrallaan ollutta pitbull-rotuista koiraa oli käynyt kiinni koirankuljettajaan ja hänen taluttamaansa koiraan Kauhavan keskustan alueella. Koiran kuljettaja sai puremista sairaalahoitoa vaativia vammoja ja myös koiralle aiheutui eläinlääkärin hoitoa vaativia vammoja. Vahingon aiheuttaneet koirat olivat päässeet omistajiltaan irti. Tapahtumaa tutkitaan nimikkeellä eläimen vartioimatta jättäminen ja vammantuottamus.

Perjantaina alkuillasta Lehtimäellä syntyi nuorten miesten välille riitaa jostain pikkuasiasta. Tilanne kehittyi siihen mittaan, että toinen riidan osapuolista alkoi huitoa puukolla, aiheuttaen nuorelle miehelle sairaalahoitoa vaativan vamman. Poliisi tavoitti tekoon epäillyn miehen Kuortaneelta jonkin ajan kuluttua ja toimitti hänet Seinäjoen poliisiasemalle. Aiheutunut vamma ei ollut kuitenkaan erityisen vakava. Asiaa tutkitaan kuitenkin tapon yrityksenä.

Vimpelissä kahden nuoren miehen saunailta päättyi perjantaina vuorokauden vaihteessa riitelyyn, jonka päätteeksi miehet mukiloivat toisiaan. Toinen osapuoli poistui paikalta vain pyyhkeeseen verhoutuneena. Mies oli mennyt lähistölle taloon ja sieltä hänet oli toimitettu kotiin. Osapuolilla oli molemmilla havaittavissa vammoja, jotka eivät vaatineet ainakaan välitöntä lääkärinhoitoa.

Sunnuntaina aamuyöstä poliisi haki Alajärveltä mökkiporukassa riehaantuneen nuorukaisen, joka oli pahoinpidellyt kaveriaan. Mies tuotiin putkaan Seinäjoelle. Vammat jäivät vähäisiksi.

Sunnuntaina iltapäivällä poliisi haki Alajärven haja-asutusalueelta miehen, joka riidan jälkeen oli lähtenyt ajamaan autollaan päihtyneenä. Mies toimitettiin poliisiasemalle Seinäjoelle ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jaa juttu: