Viikonlopun kiirevastaanotto sekä Kauhavalla että Lappajärvellä

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus päätti tiistain kokouksessaan viikonloppujen kiirevastaanoton järjestelyistä kuntayhtymän alueella. Kauhavan pääterveysasemalla toimii jatkossakin viikonloppuisin lääkärin kiirevastaanotto Lappajärven terveysaseman lisäksi.

Viikonlopun kiirevastaanotto lauantaisin ja sunnuntaisin järjestetään Kauhavan terveysasemalla kello 10–16 ja Lappajärven terveysasemalla kello 11–18. Uuden järjestelyn on tarkoitus tulla voimaan suunnilleen vuodenvaihteessa. Kuntayhtymä tiedottaa asiasta tarkemmin lähempänä vuodenvaihdetta.

Lisäksi yhtymähallitus päätti, että johtoryhmä arvioi kokonaisuutena lääkärin vastaanoton ilta- ja viikonlopputoiminnot yhtymähallituksen helmikuun kokoukseen. Raportissa tulee ilmetä kuntalaisten vastaanottopalvelun käytön perusteella tarvittavat aukioloajat sekä vuodeosastotoiminnan tarve lääkäripalveluille iltaisin ja viikonloppuisin.

Lyhytaikaishoidon vuodeosasto eli niin sanottu sairaalaosasto Kauhavan terveysasemalta väistää pääsääntöisesti Lappajärven terveysasemalle ja pieneltä osin Ylihärmän terveysasemalle. Syynä väliaikaiseen väistöön ovat Kauhavan kiinteistön sisäilmaongelmat. Muutto ajoittuu joulukuuhun.

Jaa juttu: