Paavola eroaa kunnanjohtajan tehtävästä

Vimpelin kunnanhallitus tiedotti tiistaina iltapäivällä, että kunnanjohtaja Anita Paavola eroaa tehtävästään.

Eron syyksi tiedotteessa mainitaan henkilökohtaiset syyt. Paavola eroaa virastaan lokakuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Kunnanhallitus saattaa asian hallintosäännön mukaisesti kunnanvaltuuston tietoon sen seuraavaan kokoukseen ja esittää samalla uuden kunnanjohtajan hakuprosessin käynnistämistä.

Kunnanhallitus on kutsunut hallintosihteeri Seija Kinnusen hoitamaan väliaikaisesti kunnanjohtajan tehtäviä lokakuun alusta lähtien.

Hallintotieteiden maisteri Anita Paavola työskenteli syyskuusta 2014 alkaen Vimpelin vs. hallinto- ja talousjohtajana. Hän toimi vs. kunnanjohtajana toukokuusta 2015 lähtien. Hänet valittiin Vimpelin kunnanjohtajaksi heinäkuussa 2015 ja siinä tehtävässä hän aloitti syyskuussa 2015. Porista lähtöisin oleva Paavola tuli Vimpeliin Luvian perusturvajohtajan tehtävästä.

Jaa juttu: