Vimpeli

 1. Vimpelissä maastopalo

  Hälytys keskisuuresta maastopalosta 21.8.2020 kello 18:17.

 2. Esitutkinta on edelleen ns. alkuvaiheessa, joten yksityiskohtaisempia tietoja esim. esitutkinnassa ilmi tulleista seikoista ei ole tässä vaiheessa vaarantamatta esitutkintaa mahdollista antaa.

 3. Maskeja suositellaan käytettäväksi, jos lähikontakteja ei voi välttää.

 4. Jaatinen ja Isoranta Veto-paitaan

  VIMPELIN Vedon naisten Korisliiga-joukkueessa viime kaudella esiintyneet Pihla Jaatinen ja Minttu Isoranta edustavat Vetoa myös tulevalla kaudella. Molemmat ovat tehneet seuran kanssa yksivuotiset pelaajasopimukset. Viime kaudella kaksikko pelasi myös Vedon 17-vuotiaiden tyttöjen…

 5. KESÄ 2020 on vietetty erilaisissa merkeissä kuin aiemmat. Koronaepidemia on lyönyt leimansa moneen arkiseen asiaan ja meidän arkisia toimintojamme rajoitettiin keväällä. Tiedustelin asioita maailmanmenosta ja kuluneesta kesästä muutamilta henkilöiltä. Jutustelimme Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnanjohtajain kanssa mukana oli myös Kraatterijärven toimijat ry:n puheenjohtaja Susanna Keskinen. Kaikki olivat sitä mieltä, että yhteiseen kesäasukasrekisteriin kannattaa liittyä.

 6. Lakeuden valtikka Vedolle

  Vimpelin Veto voitti Saarikentällä Seinäjoen JymyJussit suoraan kahdella jaksovoitolla. Vimpelissä nähtiin suoranaiset juoksutalkoot molempien joukkueiden toimesta.

 7. Suuri osa kaikista infektioista on vältettävissä yksinkertaisin keinoin.

 8. Lähtiessä sää oli aurinkoinen tuulen puhaltaessa uimarin takaa viistosta. Mukana on turvavene huoltojoukkueineen. Reitti kulkee Lappajärven poikki Vimpelin jokisuulle ja jokea pitkin Saarikentälle.

 9. Vimpeliläinen Tikli Group Oy on ostanut Sastamalassa pitkään toimineen, alumiinin jatkojalostukseen erikoistuneen Honpumet Oy:n koko osakekannan. Yhtiö siirtyi Tikli Groupin omistukseen tiistaina 11.8. allekirjoitetulla kauppasopimuksella.

 10. ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin alueella todettiin eilen 13.8. yksi uusi koronavirustartunta. Koronavirustartuntojen kokonaismäärä on nyt 49. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita. Uusin tartunta on lähtöisin ulkomailta. Altistuneita on hyvin vähän ja heidät on määrätty…