Vimpeli

 1. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 65 positiivistakoronatartuntaa 14.–27.11. välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kahdella uudella tartunnalla. Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tartuntaryppääseen ja kyseiset henkilöt…

 2. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti, että alueella on keskiviikkona todettu neljä uutta koronatartuntaa, ja tartunnan saaneiden kokonaismäärä on 14.-26.11. välisenä aikana 63.

 3. JÄRVISEUTU-SÄÄTIÖ jakoi tämän vuoden apurahansa poikkeuksellisesti ilman juhlakokoontumista 26. marraskuuta. Apurahat olivat haettavina syksyllä. Hakemuksia saapui 12. Musiikkia varten apurahaa saivat Soinin soittokunta soitinten huoltamiseen sekä niin ikään soinilainen Timpurin…

 4. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, että keskiviikkona 25.11.2020 maakunnassa todettiin kuusi uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 286. Valtaosa sairastuneista on ollut jo karanteenissa, ja tartunnan liittyvät pääosin Järvi-Pohjanmaan tartuntaryppääseen. Sairaalahoidon tarve on selvästi lisääntynyt. Keskussairaalassa ja alueen terveyskeskusten vuodeosastoilla on hoidettavana yhteensä kahdeksan koronapotilasta.

 5. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti, että Alajärven kaupungin alueella on todettu yhteensä 59positiivista koronatartuntaa 14.-25.11.2020 välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä viidellä uudella tartunnalla.

 6. Tiistaina 15 uutta koronatartuntaa

  Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, että tiistaina sen alueella todettiin viisitoista uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 281.

 7. VIMPELIN Vedon Superpesis-joukkueen pelaajien pelipaitoja myydään seuran kassan kartuttamiseksi huutokaupalla seuran sivulla.

 8. 20 vuotta luontaiselämää ja eläinten hoitoa Lappajärven rannalla Vimpelin Pokelassa tiivistyivät Liisa Salon mielessä 20 tarinaksi, joissa kuvataan perheen kesä jäiden lähdöstä ensimmäisiin lumihiutaleisiin. Kirjan päätyminen julkaisuvalmiiksi kaksi vuosikymmentä myöhemmin on nostanut nuo ajat Salon mieleen ja senaikaiset asiat tulevat jopa uniin.

 9. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti iltapäivällä, ettei koronapositiivisten määrä ole kasvanut eilisen tiedonannon jälkeen. Alueella on todettu 54 koronatartuntaa.

 10. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin maanantaina 23.11.2020 kymmenen uutta koronavirustartuntaa. Kaikki sairastuneet olivat jo karanteenissa olevia ja yhtä lukuun ottamatta tartunnat liittyvät tartunnat liittyvät Alajärven tartuntaketjuun.