Uutiset

  1. Naisten Korisliiga kauteen valmistautuva Vimpelin Veto on tehnyt pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispelaaja Kym Roysterin kanssa.

  2. Kauhavan kaupunki sai aluehallintoviraston myöntämää erityisavustusta oppilaslähtöiseen harrastustoimintaan. Avustuksen myötä on mahdollista tarjota monipuolisia ja maksuttomia harrastusvaihtoehtoja kaikille 1.–9.-luokkalaisille pian koulupäivän alkamis- tai päättymisajan läheisyyteen. Tämä hanke on nimeltään Harrastamisen riemua kaikkialla Kauhavalla, ja hankerahoituksen avulla voidaan tarjota harrastustoimintaa lapsille ja nuorille koko lukuvuoden ajaksi.

  3. Vimpelin miljoonasuoralla eli teollisuusalueen mäessä kuultiin tiistai-iltana tavanomaista enemmän moottoreiden mörinää ja pärinää, ja samaa elämänmyönteistä äänisignaalia kuulunee myös lähiviikkoina, kun Luoma-ahon Nikon hallilla kokoontuu kunnan vapaa-aikatoimen mopopaja.

  4. SOININ kunnassa on aloittanut kesän aikana useita uusia työntekijöitä ja myös toimenkuvissa on tapahtunut muutoksia.

  5. JO rintamamiestalon pihapiiri kertoo, että talon asukkaat arvostavat vanhoja esineitä. Paula ja Kari Ahto ovat asuneet pitkään Paulan tädin ja tämän miehen aikoinaan rakentamassa talossa Vimpelin Rantakylällä, ja niin pihapiiri kuin sen rakennuksetkin on laitettu uuteen uskoon pariskunnan harrastuksen ehdoilla.

  6. ALAJÄRVEN Ankkureiden naisten kausi Suomensarjassa kausi päättyi hienosti runkosarjan 3. sijaan. Lohkofinaaliin selviytyivät Ylihärmän Pesis-Junkkarit ja Kannuksen Ura.

  7. MARJA-ASEMIEN ovet avautuivat Järviseudulla maanantaina. 4H:n Satosankarit ostaa tänäkin vuonna marjaa muun muassa Alajärven Lehtimäellä, Evijärvellä, Vimpelissä ja Alahärmässä. Syksyn ensimmäinen kerta oli vilkas, esimerkiksi Lehtimäellä puolukkaa ostettiin noin 2 000 kiloa. Vimpelissä myytiin tuotiin 1 036,8 kiloa.

  8. Vimpelissä Vimpelintiellä traktorin ja moottoripyörän onnettomuus, osallisena 2 henkilöä. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti. Pelastus ei tiedota asiasta enempää, tarvittaessa tiedotus poliisin kautta. Finntrafic: Tie 68, Vimpeli. Liikennetiedote onnettomuudesta. Tilanne…

  9. Eilisen jälkeen Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja, kertoo tiistaina kokoontunut Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä. Vaikka Etelä-Pohjanmaa on siirtynyt leviämisvaiheeseen, Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä pitää vielä tässä vaiheessa alueelle aikaisemmin annetut suositukset voimassa.

  10. Härmämedissä maatalousyrittäjien työterveyshuoltoa toteuttavat työterveyshoitajat Anni Luoma, Sari Kujanpää ja Tarja Kiviniemi. He kertovat, että viljelijät jäävät ongelmien kanssa monesti yksin, ja heidän työssäjaksamistaan pitää tukea ennen kuin työkyky on menetetty.