Uutiset

 1. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin perjantaina 13.11.2020 kolme uutta koronavirustartuntaa. Myös sunnuntaina 15.11.2020 todettiin yksi uusi tartunta.

 2. Miesten Superpesiksen hallikausi pelataan neljässä lohkossa. Vimpelin Veto kohtaa B-lohkossa Kankaanpään Mailan, Koskenkorvan Urheilijat ja Seinäjoen JymyJussit.

 3. KRAATTERIJÄRVEN Toimijat ry palkitsi syyskokouksessaan vuoden 2020 yrityksenä Lappajärven kesäteatterin.

 4. PESÄPALLOLIITON läntinen alue, johon kuuluvat Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta, palkitsi useita Järviseudun alueen pelaajia ja nuorisotuomareita.

 5. Neljä uutta koronatartuntaa

  Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 12.11.2020 neljä uutta koronavirustartuntaa. Kolme tartuntaa liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 190. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

 6. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin keväältä koronan vuoksi siirtynyt kevätkokous sekä syyskokous pidettiin Seinäjoella 12.11.2020.

 7. Etelä-Pohjanmaa on maakuntana palannut koronan suhteen takaisin perustasolle. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella tilanne on pysynyt rauhallisena koko epidemia-ajan. –Iso kiitos kuuluu alueemme kuntalaisille, jotka ovat esimerkillisellä tavalla jaksaneet noudattaa korona-ajan suosituksia. Hygieniaa on tehostettu ja turvavälit on pidetty mielessä. Maskeja on kaupoilla näkynyt kiitettävästi, ja myös kuntayhtymän palveluihin on hyvin tultu suojaimet kasvoilla, johtava ylilääkäri Heidi Ojala kiittelee.

 8. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 11.11.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Toinen tartunta liittyy Kauhajoen tartuntaketjuun ja toisen osalta tartunnanlähdettä selvitetään.

 9. Syksyn ylioppilaat

  Lähiseudun lukioiden syksyn 2020 ylioppilat löytyvät tästä listauksesta. Onnea jokaiselle valkolakin saavalle!

 10. SUOMEN riistakeskus Rannikko-Pohjanmaa ja Pohjanmaa suosittaa loppukauden hirvenmetsästykseen kaikkien myönnettyjen hirvenpyyntilupien käyttämistä ja hirvenmetsästyksen jatkamista vuoden loppuun asti alueilla RP-Po2 ja RP-Po3.