Uutiset

  1. KIINNOSTAAKO moottorisahaveistäminen? Kauhavalla, Kleemolan kylätalolla järjestetään 19.–20. kesäkuuta veistoskurssi, jossa veistetään lähinnä lintuja. Kurssin vetäjänä on moottorisahataitelija Juha Käkelä. Kurssin järjestelyistä vastaavat Kleemola–Varpula–Varvaan ja…

  2. Sedusta toukokuussa valmistuneet.

  3. KAUHAVAN kaupungilta on nyt haettavissa laajakaistainvestointien esiselvitysrahoitusta. Se tarkoittaa, että jos esimerkiksi kyläyhdistys selvittää kylälle laajakaistan rakentamisedellytyksiä ja hakee siihen investointihanketta, niin kaupungilta voi hakea "touhutonnin" siihen, eli…

  4. Kauhavalla järjestetään lauantaina 12.6. koronarokotusten tehopäivä. Yli 74-vuotiaista huikeat 91 % on jo saanut rokotteen.

  5. Heli Kataja oli runoilijavieraana Vimpelin 4H-yhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa.

  6. Crosskartien SM-sarja käynnistyy tulevana lauantaina 29.5. Joensuun osakilpailulla. 13-vuotias alahärmäläinen Elias Kalliokoski lähtee tavoittelemaan SM-mitalia 12–16-vuotiaiden Xtrem Junior -luokassa, jossa ajetaan 600-kuutioisilla crosskart-autoilla.

  7. VIMPELILÄINEN Marko Lehto on laatinut jälleen vapun tietämillä kesän sääennusteen luonnon merkkejä tulkiten.

  8. Lehtimäen Valkealampi on yksi Alajärven matkailun pääkohteista. Lakeuden Lappi mahdollistaa monen liikunta- ja luontolajin harrastamisen. Ravintola Valkealammen aloittaminen huhtikuussa on tuonut alueelle lisää vilinää.

  9. VIMPELILÄISLÄHTÖINEN Jaakko Kaunisto, 31, on tuttu kasvo Korisliigaa seuraaville. Tänä vuonna hänet nähtiin kahdessa finaalisarjan ottelussa, kun Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhu Basket mittelivät SM-kullasta. Sekä kori- että pesäpalloa juniorivuosina pelannut Kaunisto ammentaa syntymäkuntansa vahvasta urheiluperinteestä ja on tällä hetkellä ainoa vimpeliläslähtöinen koripallotuomari. Vuoteen 2015 hän toimi muutaman vuoden ajan myös Superpesiksen tuomarina.

  10. KRAATTERIJÄRVEN toimijoiden kevätkokouksessa päärooliin nousivat alueen matkailun näkymät ja mahdollisuudet. Uskoa mahdollisuuksiin riittää, kehitystyötä on tehty pitkäjänteisesti myös poikkeusoloissa.