Uutiset

 1. UUTISMEDIAN liiton (entinen Sanomalehtien liitto) vuoden 2020 Suuren lehtiviikon palkintogaalaa vietettiin viime torstaina etäyhteyksin. Järviseudun Sanomat sai kunniamaininnan nuorten huomioimisesta lehden sivuilla.

 2. Naissalibandyn toinen tuleminen

  NAISTEN 3-divisioonan eteläisen Pohjanmaan lohkon kärjessä on kaikki tällä kaudella pelaamansa viisi ottelua voittanut SC Alajärvi.

 3. Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu viisi uutta COVID -19 -tartuntaa, tiedotti perusturvajohtaja tiistaina aamupäivällä.

 4. Tulovero nousi Lappajärvellä 0,5 % yksikköä tämän vuotiseen verrattuna.

 5. Tiirassa on joulukuun loppuun asti nähtävillä kuvataideyhdistys Pisaroiden perinteinen vuosinäyttely. Se on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–15.

 6. Pako sairaalasta

  Kahdeksasluokkalaiset tukioppilaat toteuttivat viime viikolla Evijärven keskikoululla pakohuonetapahtuman. Se oli osa valtakunnallista peliviikkoa.

 7. Kortesjärven vuoden yritykseksi on valittu kuljetusliike Pekka Kukkola Oy.

 8. KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisen sosiaalipalveluissa on valmisteltu kuluvan vuoden aikana kahta uudistusta, joiden tavoitteena on tukea aiempaa laajemmin asukkaan asumista omassa kodissaan. Uudet palvelut otettiin käyttöön marraskuun alussa. Aikuissosiaalityössä uutena toimintamuotona on…

 9. SOTA-AJAN kotirintamahistoriaa tutkinut tohtori ja kirjailija Erkki Kujala luennoi keskiviikkona 25.11. kello 18 Kortesjärven kirjastossa sotasukupolven elämäntarinasta otsikolla "Riisitautisukupolvesta hyvinvointiyhteiskunnan rakentajiksi."   Luennossaan Kujala käy läpi sotien jälkeistä…

 10. Soinissa viisi koronatartuntaa

  Soinin kunta tiedotti maanantaina aamupäivällä, että Soinissa on todettu viisi koronatartuntaa. Altistuneet on kartoitettu nopeasti ja asetettu karanteeniin.