Uutiset

  1. VAASAN hovioikeus hylkäsi Soinin kunnan vuokralaisena olevan Erämaan Elämyskeskus Oy:n tekemän valituksen Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden ratkaisusta, mikä tarkoittaa hovioikeuden aiemmin määräämän häädön keskeytyksen raukeamista.

  2. Vimpeli-seura on koonnut Jäykäntuvalle valokuvanäyttelyn, joka on avoinna kolmen päivän ajan. Keskiviikkona ja torstaina näyttelyyn pääsee tutustumaan kello 15-19 välisenä aikana.

  3. Vimpeliläinen Martti Takala on lähtenyt Lakaniemestä Lappajärven selälle monella vuosikymmenellä, niin jäälle kuin tyynelle ja myrskyisällekin ulapalle, aina lapsuudestaan saakka. Hän toimi ammattikalastajana ja kalastelee yhä kotitarpeiksi.

  4. ROKULILAUANTAINA Alajärvellä kisatussa hirrenheiton MM-kisassa oli lähellä noin 10 vuotta vanhan, Jussi Tukevan nimissä olevan lajin maailman ennätyksen rikkoontuminen. Lajin hallitseva, viisinkertainen maailmanmestari Arttu Nurminen ylitti maagisen 23,12 metrin rajan harjoituskierroksella.

  5. LAUANTAINA vietettiin Kortesjärvi-Seuran omistaman Markin museon kesän 2021 suvinäyttelyn avajaisia.

  6. Kesän ensimmäinen Perjantai-Pinkaisu juostiin aurinkoisella kelillä legendaarisella Saarikentällä. Illan aikana nähtiin 96 iloisen reipasta suoritusta. Katso tulokset jutusta!

  7. 30. KESÄKUUTA Saarikentällä seurasi Vedon ja Sotkamon Jymyn välistä ottelua 2 627 katsojaa. Ainakin yksi heistä oli Superpesis-ottelussa ensimmäistä kertaa elämässään, ja innostui lajista kovasti.

  8. EI tätä peliä voi ajatella, että itse teet mitä haluat joka ilta. Vastustajat vaan himoitsevat aika paljon meidän päänahkaa, ja ovat hyviä joukkueita, tiivisti Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen tunnelmiaan maanantaisen Pohjanmaan derbyn jälkeen.

  9. Kari Laukkonen ja Allan Hjulfors saivat Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriltä ympäristöpalkinnon.