Uutiset

  1. FM Anna Lindholm on valittu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin viestintäpäälliköksi. Lindholm aloittaa tehtävässään 13.9.2021. Aikaisemmin Lindholm on työskennellyt muun muassa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tiedottajana. Sairaanhoitopiirin viestintäpäällikön tehtävään haki kaikkiaan…

  2. Kaksineuvoisen alueella on aloittanut uusi Talousneuvola-palvelu, joka tarjoaa apua niin pieniin kuin suuriinkin talouskysymyksiin. Se on tarkoitettu erityisesti kauhavalaisille ja evijärveläisille. Paikalla ovat kerran kuussa talous- ja velkaneuvoja ja etsivä nuorisotyö sekä ulosoton, Kelan ja sosiaalitoimen asiantuntijat. Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista, eikä ajanvarausta tarvita.

  3. Kouvolan Pallonlyöjät rallattelivat voiton Saarikentällä pelatusta kolmannesta välieräottelusta lukemin 0–2 (2–4, 3–9). Välieräsarjan voitot ovat nyt kouvolalaisille 2–1. Seuraava ottelu pelataan Kouvolassa lauantaina kello 14.

  4. KAUHAVAN liikenneturvallisuusryhmä järjestää suojatietempauksen kaupungin keskustassa torstaiaamuna 16. syyskuuta. Liikenneturvallisuusryhmän jäsenet päivystävät Kauhavan koulukeskuksen ja Kosolan koulun suojateiden lähistöllä. Heijastinliivein varustautuneet ryhmän jäsenet ovat…

  5. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) on valinnut palvelujaoston vastuuvalmistelijan määräaikaiseen tehtävään HTM Carita Liljamon.

  6. Myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja henkilöitä on ollut liikkeellä Alahärmässä ja Kauhavalla perjantain ja maanantain välisenä aikana.

  7. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto purkaa alueellaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia. Vaasan sairaanhoitopiirin alueella ne umpeutuivat keskiviikkona, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä rajoitukset vapautuvat perjantaina.

  8. Syyskuussa alkaa mittava kurssikiertue kylillä yhteistyössä Aisaparin, kolmen kansalaisopiston, Vapepan ja sydänpiirin Iskua Etelä-Pohjanmaalle -hankkeen kanssa. Kahden illan mittaisella, maksuttomalla Varautumalla valmiutta -kurssilla opastetaan omatoimiseen varautumiseen ja turvallisuuden rakentamiseen kotona ja kylällä.

  9. Järviseudun ammatti-instituutilla havaittuihin koronatapauksista ei ole aiheutunut jatkotartuntoja. JAMI:n Lappajärven ja Vimpelin yksiköt ovat palanneet lähiopetukseen 6.9. lähtien, kertoi Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotteessaan.

  10. Syyskuun koronatilanne on alkanut rauhallisena. Tähän mennessä uusia tartuntoja ei ole tullut ilmi ja karanteeniin on asetettu alueeltammealle kymmenen henkeä. Evijärvellä viimeisin tartunta on tullut ilmi 22.8. ja Kauhavalla 25.8, kertoo Kaksineuvoinen viikkotiedotteessaan.