Uutiset

  1. Metsänhoitoyhdistys Lakeuden hallitus on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi metsätalousinsinööri (AMK) Pasi Lahden. Hän siirtyy metsänhoitoyhdistykseen Skogssällskapet Finland Oy Ab – Tilanhoitajien palveluksesta, jossa hän on vastannut metsänomistajien maaomaisuuden hoidosta ja…

  2. VIMPELIN Metsästysseuran ilma-ampumarata entisen Järviseudun sairaalan tiloissa täyttyi jälleen puheensorinasta ja laukausten äänistä, kun Alajärven yläkoulun ampumakerholaiset pääsivät ammunnan pariin tiistaina 5. lokakuuta.

  3. PRESIDENTIN hyväksyttyä sote-lain 1. heinäkuuta 2021 Etelä-Pohjanmaalla haluttiin heti saada lentävä lähtö hankkeelle, jolla sairaanhoitopiirin alueen sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ehditään järjestää kuntoon siihen mennessä, kun aluevaltuusto aloittaa maaliskuun 2022 alussa. Hyvinvointialueen väliaikainen valmisteluelin on nimeltään VATE.

  4. KUNNIAAN läskisoosi, keitinperunat ja mykykeitto, innosti kirjailija ja maaseudun puolestapuhuja Antti Heikkinen maaseutuväkeä Tienviitat -hankkeen työpajapäivän puheenvuorossa.

  5. Evijärven maanantaisen kunnanhallituksen päätöksiä.

  6. KANTATIEN 63 Ina-Kaustinen-välin parantamista käsittelevässä pääsuuntaselvityksessä on päätetty jatkosuunnitteluun valittava vaihtoehto. Etelä-Pohjanmaan ely-keskus yhdessä hankeryhmän kanssa päätyi vaihtoehtoon kaksi, eli niin kutsuttu läntinen vaihtoehto valittiin ensisijaiseksi…

  7. VIMPELIN kunnanvaltuusto päätti, että Rantakylän entisen koulun korjaussuunnitelmaa rahoitetaan 10 000 eurolla siirtämällä sille rahaa toiselta kustannuspaikalta, ja tekninen toimi voi alkaa valmistella korjaussuunnitelmaa. Rahat korjaukseen myönnetään ensi vuoden talousarviota laadittaessa.

  8. VIMPELIN Vedon kausi käynnistyi voitolla Kouvottarista. Lauantaina liikuntahallilla pelatun ottelun loppusummerin soidessa taululle jäivät numerot 88–81 (19–21, 19–16, 19–23, 31–21).

  9. ON edelleen aika iso ongelma, ettei hampaita harjata kahta kertaa päivässä, totesivat Pirjo Peltola ja Anne Hänninen, jotka osallistuivat perjantaina Järvi-Pohjanmaan hammashoidon Suun terveyttä kaikille -kampanjan merkeissä markkinatempaukseen Alajärvellä.

  10. VIMPELIN Veto on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Siilinjärven Pesiksen kasvatteihin kuuluvan Teemu Kinnusen kanssa.