Uutiset

  1. VANHEMPI mies oli muutama vuosi sitten käynyt asioimassa toimistolla. Tapasin hänet kaupan kassajonossa, missä hän kääntyi katsomaan minua ja sanoi: Kyllä minä tiedän, kuka sinä olet, en vain muista nimeä - sinähän olet se Järviseudun sanomat. Näin kertoo Järviseudun Sanomien toimistopäällikkö Marja Aronen.

  2. Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin hallitus nimesi kokouksessaan ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin.

  3. SUOMEN Pesäpallomuseolla järjestetään avoimien ovien tapahtuma keskiviikkona 18.5.klo 14–18. Samana päivänä vietetään myös kansainvälistä museopäivää.

  4. "Mistäs tuon tietää, vaikka saataisiin lisää harrastajia omasta ja naapurikunnistakin, kun puitteet ovat kohdallaan", totesi NJS:n Maria Lindholm tekonurmikentän avajaisissa.

  5. Alajärven 4H-yhdistys, LuontoOn -hanke, Lehtimäki-seura ry., JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat järjestävät perinteiseksi muodostuneen perinnepäivä Lehtimäen Pappilanmäen museoniityllä kirkonkylällä keskiviikkona 18.5.2022 kello 11-14.

  6. KUN tapaa nämä identtiset kaksossisarukset, Laine Niemen (ent. Peltoniemi) ja Vappu Peltoniemen, tulee pakosta hyvälle mielelle. Yhteinen ilo ja yhteiset eletyn elämän muistot täyttävät jatkuvana puheensorinana kuulijan ja koko tilan. Eletty elämä on aitoa ja konstailematonta.

  7. LUONNOSSA voi retkeillä, vaikka koko perheen voimin. Aina ei tarvitse lähetä kauas, lähialueiltakin löytyy kohteita, joissa voi nauttia luonnosta ja nuotiotulen loimusta. Lähialueen laavuja ja luontokohteita tehtiin tutuksi, kun Aisapari yhteistyökumppaneineen järjesti huhtikuussa kymmenen luontotilaisuutta lähialueen laavuilla ja kodilla.

  8. LEHTIMÄKI-SEURA täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Uusimpana hankkeena seuralla on kotiseutukirjan päivittäminen; edellinen on 30 vuoden takaa.

  9. POHJOISMAIDEN suurin hengellinen kesäjuhla Suviseurat järjestetään tänä vuonna Lopella Räyskälän lentokentällä 1.–4.7.2022. Kolmen vuoden tauon jälkeen seurat järjestetään jälleen kenttäolosuhteissa.

  10. Evijärven Keskustan Kirkonkylän paikallisyhdistys esitti 12.5. pitämässään vuosikokouksessa eduskuntavaaliehdokkaaksi Alina Lehtoa.