Uutiset

 1. Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu muutama positiivinen koronatartunta 30.9.2020. Tällä hetkellä altistuneita on 26. Altistuneet on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin.

 2. Vimpeliläinen Nelimarkan Leipomo & Kahvila/myymälä kertoi tänään 1. lokakuuta facebook-sivullaan, että sen kahvilassa asioi perjantaina 25. syyskuuta henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronatartunta.

 3. Elokuvaviikko keskeytyy

  Vimpelin Nuorisokuvien elokuvaviikko keskeytyy kunnan varotoimenpiteenä.

 4. Vimpelin kunta tiedotti eilen, että yhteiskoulun ja lukion, Aapiskujan koulun ja Metsätarhan päiväkodin tiloissa on oleskellut 30. syyskuuta koronalle altistuneita henkilöitä.

 5. Mestaripyöräilijän tittelin saamiseen edellytettiin perinteiseen tapaan vähintään 1 000 pyöräilykilometrin yhteissaavutusta 1.5-31.8 välisenä aikana. Kampanja-aikana saavutuksen sai täyteen 44 vimpeliläistä pyöräilijää.

 6. TÄNÄÄN käynnistyy Vimpelin Nuorisokuvien elokuvaviikko, jota ovat olleet tukemassa Vimpelin kunta ja Järviseudun sanomat.

 7. Työuupumus ja jaksamisen vähentyminen ovat keskeisiä ongelmia työelämässä. Positiivinen pedagogiikka ja positiivinen psykologia antavat avaimia tilanteen parantamiseen, mikä voi vaikuttaa suoraan yritysten taloudelliseen tulokseen asti, näkee vimpeliläinen Riikka Jaatinen, joka on nähnyt uusien toimintatapojen aiheuttamat muutokset omassa työyhteisössään.

 8. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnan lähteet ovat maakunnan ulkopuolelta. Henkilöt ovat eristyksessä ja jäljitystyö on tehty. Tartuntojen kokonaismäärä on nyt 76. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia…

 9. Suomen älykkäin kylä -tittelistä ovat loppusuoralla kilpailemassa Vuolijoki (Kainuu), Luoma-aho (Etelä-Pohjanmaa), Kerisalo (Etelä-Savo), Vähikkälä (Häme) ja Raudanmaa (Pirkanmaa).

 10. VIMPELILÄINEN Markku Kivipelto haki kynnön SM-kisoista kultaa paluuaurasarjassa.