Uutiset

 1. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Alkio kertoo, ettei Kejosen lähtöön liity mitään dramatiikkaa. Se oli kunnan johtoryhmällä etukäteen tiedossa. Kunnan päätöksenteko pyörii kyllä, mutta työmäärä kasvaa.

 2. ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin koronatilanne on säilynyt rauhallisena, eikä uusia tartuntoja ole todettu viime lauantain jälkeen. Tartuntojen määrä on 62. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän…

 3. Siitä, onko Sivuluisurockille luvassa jatkoa ensi vuonna, ei ole vielä ehditty keskustella syvällisemmin. "Eiköhän se lokakuussa viimeistään selviä, onko jatkoa tulossa. Mutta todennäköisemmin on kuin ei ole", Nieminen arvioi. Hän kertoo samalla myös, että Päivärinteen rakennustyöt viivästyivät viikolla. Pub Sivuluisun omistamastaasumiskotitoiminnasta tulee tulevaisuudessa Juosvil oy:n päätoimi.

 4. Yrittäjien ja kunnan aamukahvit

  Evijärven kunnan edustajat ja yrittäjät kerääntyivät perjantaina yhteiselle aamiaiselle jo tutuksi tulleeseen tapaan. Samalla kuultiin yritysmaailmaa koskettavia ajankohtaisia asioita.

 5. Lappajärven uuden koulun harjakaisissa oli puheiden lisäksi kenttäruokailu, musiikkiesitys ja myös vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 

 6. KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisen alueen koronavalmiusjohtoryhmä on päättänyt, että kunnat hankkivat ja jakavat vähävaraisille kuntalaisille kaksi kankaista kasvomaskia henkilöä kohden. Vähävaraisuudelle ei aseteta kriteeriä eikä maskin hakijan vähävaraisuutta selvitetä. Evijärvellä…

 7. EVIJÄRVEN kunnanjohtajan virkaa haki 11 henkilöä. Hakijat ovat HUK Tuija Ahola Seinäjoelta, filosofian maisteri Annukka Annala Kauhavalta, diplomi-insinööri Heta-Mari Hernesniemi Evijärveltä, hallintotieteiden maisteri Erkki Hirsimäki Parkanosta, hallintotieteiden maisteri Mikko Huhtala…

 8. Koronatilanne ennallaan

  Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne on ennallaan, uusia tartuntoja ei ole. Tartuntojen määrä on 62. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. –Tilastomme mukaan meillä todettujen tartuntojen määrä on 62. THL:n koronakartassa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin luku on…

 9. Miesten Superpesiksen välierien valintatilaisuudessa, joka lähetettiin suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelussa, runkosarjan kärkijoukkueet pääsivät valitsemaan kilpakumppaninsa puolivälierään sijoille 5.-8. sijoittuneista. Yllätyksiä tilaisuudessa ei nähty, vaan otteluparit muodostuivat runkosarjan sijoitusten mukaan.

 10. Kyyjärven erityinen kuntaliitosselvitys astui ehkä ratkaisevan askeleen eteenpäin maanantai-iltana, kun sekä Kivijärven että Kannonkosken kunnanvaltuustot päättivät äänin 9–6 puoltaa neljän K-kunnan (Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi) vapaaehtoista kuntaliitosta.