Järvilakeuden kansalaisopiston kurssitarjotin kaudella 2020-2021

1.9.2020 09:00 — 30.4.2021 21:00

Opiskelu Järvilakeuden kansalaisopistossa

Kansalaisopisto järjestää korkealaatuista ja monipuolista opetusta niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneillekin. Opiskelun tavoitteena voi olla perustaitojen oppiminen, aiemmin opitun taidon kehittäminen, oman ilmaisun vahvistaminen tai vaikkapa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kartuttaminen ryhmässä.

Kansalaisopisto on alueellisesti merkittävä hyvinvointipalvelujen tuottaja ja kulttuuritoimija. Osa kursseista on saavuttanut vakiintuneen aseman ja ryhmät kokoontuvat vuodesta toiseen. Opiston opettajista löytyy myös useitten erityisalojen osaajia, joten kurssiohjelma täydentyy myös harvinaisemmilla erikoiskursseilla.

Kansalaisopistossa on matala kynnys – taitoja ei tarvitse olla kurssille tullessa, mielenkiinto ja innostus riittävät. Lupaamme, että aloittelijankin taidot karttuvat kurssilla!

Lähde rohkeasti harrastamaan, Järvilakeuden kansalaisopisto tarjoaa kursseja seuraavilla teemoilla: kielitaito avaa maailman, herkkuja ja arjen hallintaa, liikunnasta hyvinvointia, menneisyys kertoo tarinan, kädentaidot kunniaan, terveyttä ja pitkää ikää, sormet multaan, uutta rytmiä elämään, taidetta ja luovuutta, uusi tekniikka haltuun, noustaan näyttämölle, tanssi vapauttaa.

Oheisen linkin takaa löydät kurssitarjottimen kaudelle 2020-2021:

- https://www.jarvilakeus.fi/

Näytä EP-kalenterissa

Jaa tapahtuma: