JazzAcc 4tetin konsertti

6.8.2021 19:00 — 21:00

JazzAcc 4tet on tekemässä debyytti-EP:tä, joka ilmestyy loppukesällä. Onnintuvan keikka on levynjulkaisukiertueen ensimmäinen konsertti. Levyllä on muun muassa kaksi lappajärveläissyntyisen Antti Purolan Arto Mellerin runoihin säveltämää kappaletta näyttämöteoksesta Elävien Kirjoissa - Haikuja lakeuden yllä.

JazzAcc kvartetin kulmakivinä ovat improvisaatio, äänimaisemat, vahvat melodiat ja mukaansa tempaavat rytmit. Haitari, efektoitu kitara, kontrabasso ja rummut luovat kokoonpanolle persoonallisen saundin, johon tukeutuen yhtye tarjoilee elämyksen täynnä rajoja ylittävää iloittelua. Ohjelmistossa yhdistyvät omat, jazzsävytteiset sovitukset suomalaisista sävellyksistä, yhtyeen jäsenten omat kappaleet sekä jazzstandardit. Tämän veikeän kokoonpanon esityksestä on kuultavissa niin kaupungin vilske kuin maaseudun rauhakin leikkisine rytmeineen ja puhuttelevine melodioineen.

JazzAcc 4tetin kokoonpano on Antti Purola (haitari), Martin Söderbacka (kitara), Eevalotta Matikainen (kontrabasso) ja Valter Söderbacka (rummut).

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua, mutta paikkavaraukset vaaditaan koronan vuoksi. Varaukset sähköpostiin onnintupa.karikko@gmail.com tai 041 3149357.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa-hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

Näytä EP-kalenterissa

Jaa tapahtuma: