HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Lappajärven Nuorisoseuran syysmarkkinat

Lappajärven nuorisoseura Nissintie 35, Lappajärvi

SYYSMARKKINAT pidetään Lappajärven Nuorisoseuralla lauantaina 14. syyskuuta kello 10–14, Nissintie 35. Tapahtumassa rompetoria ja peräkonttikirppistä. Markkinoille on myyntipaikkoja saatavilla edullisesti niin sisällä kuin ulkona, opiskelijoille paikat ovat ilmaiset. Voit varata paikan etukäteen tai suoraan paikalta. Tarjolla on toimeksi saatuja tavaroita runsaasti: kameroita, kelloja, keramiikkaa, erilaisia kalusteita, polkupyöriä ja kaikenlaista tarpeellista tavaraa. Historian nälkäisille on myös ... Lue lisää

Kulttuurihistoriallisia luentoja museolla

LAPPAJÄRVEN MUSEOLLA järjestetään lauantaina 14. syyskuuta kello 12–16 Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaan kuuluva luentotilaisuus. Arkeologi Janne Rantanen Seinäjoen museosta kertoo aiheesta ”Muinaislöytöjä vesi- ja maakulkureittien varrelta”, dosentti Heikki Rantatupa Jyväskylästä ”Pietarsaaren Markista kirkkotielle ja markkinoille – Vanhat kulkuyhteydet Järviseudulla” ja kansatieteilijä Tuija Ahola Lappajärveltä luennoi Lappajärven rovasti Jaakko Fellmanin verkostoista.

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi