Soini

 1. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 9.11.2020 yksi uusi koronavirus-tartunta.

 2. VAMMAISET ovat valtamediassa päässeet ääneen tähän asti vain vähän. Yle Puheen Vammaiskultti-radiosarjassa ei vammaisuudesta puhuta ihmisestä irrallisena sairausinformaationa, vaan osana tavallista arkea. Ohjelma saa tänä vuonna toista kertaa myönnetyn Kiharusi-tunnustuksen. Kiharusi ry kiittää ohjelmantekijöitä erinomaisesti toteutetusta kokonaisuudesta, sen syvällistä vuoropuhelua, huumoria ja syrjinnästä kertomista.

 3. SC Alajärven miesten kolmosdivarijoukkue lähti uuteen kauteen nuorella kokoonpanolla ja pelaajavalmennuksella.

 4. JÄRVILAKEUDEN kansalaisopisto on mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi…

 5. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, ettei sen alueella todettu uusia koronavirustartuntoja lauantaina ja sunnuntaina.

 6. Janne Mäkelä jatkaa Vedossa

  Koko pesisuransa kasvattajaseuraansa Vimpelin Vetoa edustanut Janne Mäkelä jatkaa miesten Superpesis-joukkueessa kaudella 2021.

 7. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin perjantaina 6.11.2020 kuusi uutta koronavirustartuntaa. Tapauksista viisi liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

 8. Tukkitiestä kiitokset Hongistolle

  Soinin kunta tiedotti 6. marraskuuta, että Yrityslaakson ja Karstulantien yhdistävä Tukkitie on otettu käyttöön. Uuden tien avaaminen vähentää erityisesti raskaan liikenteen määrää keskustassa Alajärventiellä sekä myös Möksyntiellä.

 9. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 5.11.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 174. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

 10. Kesäasuntojen suojaaminen talvea varten on ajankohtaista viimeistään nyt. Vesi-, vuoto- ja jäätymisvahinkoja vastaan voi varautua helposti etukäteen.