Vimpeli

 1. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti keskiviikkona iltapäivällä, että eilen annetun tiedotteen jälkeen Lappajärven yhteiskouluun liittyen ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Sen sijaan alajärveläisellä henkilöllä on todettu koronatartunta.

 2. Ajanjaksolla maanantaista tiistaihin 25.-26. lokakuuta Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella löytyi koronatestauksessa seitsemän uutta tartuntaa. Niistä viisi liittyy Lappajärven yhteiskoulun tartuntaketjuihin, kaksi todettiin Alajärvellä ja nämä tartunnat ovat peräisin muualta maakunnasta.

 3. Jamitar siirtyi Vimpeliin

  Jamitar Vimpeliin Huviveneeksi rekisteröity alus Jamitar siirtyi tänään Lappajärven Kivitipusta kohti Vimpeliä. Vastaisen tuulen puhaltaessa alus siirtyi hitaasti mutta varmasti Vimpelin kalastamaan ankkuriin. Alusta vastaanottamassa oli Järviseudun koulutuskuntayhtymän rehtori Matti…

 4. MAANANTAINA kokoontunut Nyrkki päätti Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin jatkavan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Viikolla 42 todettiin yhteensä 125 tartuntaa. 14 vuorokauden ilmaantuvuus on nyt 138,3 / 100 000 asukasta. Suurin osa tartunnoista eri-ikäisillä rokottamattomilla…

 5. SYYSLOMAVIIKON keskiviikkona Vimpelin yhteiskoululla oli vilskettä, kun vapaa-aikatoimen ja 4H:n temppurata keräsi lapsia touhuamaan liikuntahallille ja koulun ruokalassa tarjottiin perheille Moms for Kids ry:n keittolounas.

 6. VIMPELIN Veto nousi Naisten Korisliigan toiselle sijalle katkaistuaan kahden viime kauden Suomen mestaruutta puolustavan Peli-Karhujen voittoputken numeroin 90–82. Kolmannella ja neljännellä sijalla olevat ToPo ja HBA ovat Vedon tavoin kahdeksassa pisteessä, mutta pienemmillä tehtyjen ja annettujen korien erolla Vedon takana.

 7. Lappajärven yhteiskoulun koronatartuntaketjussa on todettu yhteensä 51 koronatapausta. Pandemiajohtoryhmä suosittelee lasten ja nuorten kerho- ja ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämistä 31. lokakuuta saakka, ja antoi suositukset muun muassa siitä, että asumispalveluyksiköissä tai akuuttiosastolla ei vierailtaisi eikä yksityistilaisuuksia järjestettäisi.

 8. Eilen annetun päivityksen jälkeen Järvi-Pohjanmaalla on todettu kolme uutta koronatapausta, jotka liittyvät kaikki Lappajärven yhteiskoulun tartuntaketjuun. Lappajärvellä on todettu 18.10. jälkeen yhteensä 51 koronatartuntaa, jotka liittyvät kaikki samaan Lappajärven yhteiskoulun tartuntaketjuun. Myös Ullanlinnan päiväkodissa on todettu koronatartunta.

 9. Onnittelut kaikille opiskelunsa päättäneille.

 10. Eilen annetun tiedotteen jälkeen Lappajärven yhteiskouluun liittyviä koronatartuntoja on todettu yksitoista uutta koronatartuntaa, yhteensä 18.10. jälkeen yhteiskouluun liittyen on todettu 48 koronatartuntaa. Järviseudun ammatti-instituutti Jamin koronatapauksesta ei tämän hetkisen tiedon…