Vimpeli

  1. Tilavalvontakäynnit vähenevät, joustavuutta tukihakuun. Maksut painottuvat loppuvuoteen ja seuraavan vuoden alkupuoliskolle.

  2. Villa Väinölä on avoinna lauantaina 8.10. kello 12–15. Taiteilijatapaamisessa paikalla ovat Juha Järvinen ja Hannu Kankaanpää, jotka ovat olleet kokoamassa parhaillaan nähtävillä olevaa puunveistoaiheista näyttelyä.

  3. Osalle Etelä-Pohjanmaan alueen yksityisissä ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä asuville asiakkaille ja heidän asioidenhoitajilleen on tullut palveluntuottajalta tiedote, jossa on kerrottu palvelusopimusten irtisanomisesta.

  4. JÄRVISEUDUN SANOMIEN uusi nettisivusto avautuu tiistaina 11. lokakuuta vanhassa, tutussa www-osoitteessa. Sitä valmistellaan jo tulevana maanantaina, jolloin kotisivu on alhaalla eli pois käytöstä.

  5. Rauhallisen loppukesän jälkeen tartuntamäärät ovat lähteneet syyskuussa kasvuun.

  6. ON harvinaista näillä leveysasteilla, että saamme olla jonkun yrityksen 100-vuotisjuhlissa. Vielä harvinaisempaa on juhlia 100-vuotiasta ja vielä toimivaa puhelinosuuskuntaa, totesi Japon 100-vuotishistoriikin kirjoittanut Toivo Kivipelto perjantaina Alajärvellä.

  7. LAUANTAISESSA Windal-puolimaratonissa Vimpelissä juoksi, pyöräili ja käveli yhteensä 62 osallistujaa. Lisäksi yhteistempaus Eläkeliiton kanssa keräsi 22 kävelijää. Siinä kävelymatka oli 8,5 kilometriä. Puolimaratonin pituus on sananmukaisesti puolet maratonjuoksun pituudesta eli…

  8. VIMPELIN Yrittäjien perinteinen äänestys Vimpelin positiivisimmasta järjestettiin nyt viidettä kertaa. Tulos julkistettiin Vimpelin Vedon Naisten Korisliiga -avauksessa, jota Yrittäjät isännöi. Kunniakirja luovutettiin Noora Haapalalle, 19.

  9. PITI oikee ruveta räknäämää mitem monessa huushollissa meijjä perhe o korteerannu enneku Rampakasta siitä B-talon pihatuvasta muutettii Myllytielle. Eihä se mikkää Myllytie vielä sillo ollu, ei tietä ollukkaa. Mylly oli ollu hiekkatie varressa, purettu jo siihe aikaa siitä se nimi tulloo. Peltoje keskelle vaa, oja reunoja kulettii. Yheksäs muutokuorma ja ikkää vähä yli kymmene.

  10. HYMY ei torimyyjiltä herkästi hyydy, kylmälläkään viimalla. Myyntiaika alkaa monella myyjällä jo huhtikuussa ja kestää lokakuun loppupuolelle asti, joten kelejäkin mahtuu kohdalle kaiken karvaisia. Mitäpä niitä säikähtämään, kun kyseessä on elämäntapa, rakkaudesta lajiin ja omanlaiseen vapauteen.