Lappajärvi

  1. Härmämedissä maatalousyrittäjien työterveyshuoltoa toteuttavat työterveyshoitajat Anni Luoma, Sari Kujanpää ja Tarja Kiviniemi. He kertovat, että viljelijät jäävät ongelmien kanssa monesti yksin, ja heidän työssäjaksamistaan pitää tukea ennen kuin työkyky on menetetty.

  2. ALUEELLINEN yhteistyöryhmä Nyrkki linjasi kokouksessaan maanantaina Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen siirtyvän ensimmäistä kertaa leviämisvaiheeseen. Leviämisvaiheeseen siirtymisen painavimpana syynä pidetään Suomen alhaisinta rokotuskattavuutta. Sairaalahoidon tarve voi…

  3. ILMOITTAUTUMINEN Järvilakeuden kansalaisopiston kursseille lähti vauhdilla matkaan. Lukuvuonna 2021–2022 ilmoittautuminen avattiin ensimmäistä kertaa ensin netissä ja vasta seuraavana päivänä toimistolla ja puhelimitse.   –Ilmoittautumisten määrä yllätti positiivisesti heti…

  4. Eilen, 29. elokuuta, todettiin Järvi-Pohjanmaalla neljä uutta koronatartuntaa, jotka liittyvät viime viikolla Lappajärvellä todettuun koronatartuntaan, tiedotti pandemiajohtoryhmä.

  5. Tampereella, Ratinan stadionilla järjestetyissä yleisurheilun SM-kisoissa järviseutulaisurheilijat taistelivat sijoituksista ja mitaleista.

  6. KRAATTERIJÄRVEN geopark on tarjonnut monia mielenkiintoisia tutkimusaihioita opiskelijoille ja varttuneimmille tutkijoille, kertoo hanketta johtava Heikki Mäkipää. Hieman ennen koronapandemian alkua alueellamme ehti olla kolme kuukautta geologi Sanni Tiilikainen, joka tutki maailman…

  7. Järvi-Pohjanmaan pandemiatyöryhmän mukaan Lappajärvellä on todettu yksi uusi koronatartunta. Tartunta on peräisin ulkomailta. Järvi-Pohjanmaan alueella on todettu yhteensä 153 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Yhteensä yhdeksän henkilöä on alueellamme asetettu eristykseen tai karanteeniin.

  8. ALAJÄRVEN Vaatepankin virallinen avajaispäivä on lauantaina 28. elokuuta, jolloin Järvikatu 3:ssa sijaitsevan Vaatepankin ovet ovat avoinna kello 10–12. Ensimmäiset asiakkaat pääsivät tutustumaan tilaan ja toimintaan jo viime viikon tiistain ”testipäivässä”, mikä oli Vaatepankkia pyörittäville vapaaehtoisille ikimuistoinen kokemus; ovi kävi tiuhaan ja palaute oli hyvää.

  9. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti 24. elokuuta, että 16. elokuuta jälkeen sen alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja.

  10. EDELLISEN, 16.8. annetun tiedotteen jälkeen Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Järvi-Pohjanmaalla on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana. Kaksi henkilöä on asetettu karanteeniin. Järvi-Pohjanmaan alueella tilanne on nyt…