Evijärvi

 1. KESKIVIIKKONA 15.6. kello 17–18 järjestetään info- ja keskustelutilaisuus Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueesta. Verkkotilaisuus on avoin kaikille, ja siihen on mahdollista lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

 2. Heikki Salmela kertoo Mehiläisten vuosi -juttusarjassaan nyt mehiläisten kesäkuulumisia.

 3. VIIME kesänä pitkäksi venähtänyt kirkon lattian maalausprojekti poiki Evijärvellä kyläkirkkoja, joissa jumalanpalvelukset jalkautuivat eri kylille. Nyt kirkon lattia joudutaan maalaamaan uudelleen, joten kyläkirkkoja järjestetään edelleen.

 4. OUTDOORACTIVE on maailman käytetyimpiä luontokohteiden ja ulkoilureittien digitaalisia matkailualustoja. Aisapari on hankkinut Leader Aisaparin alueen kunnille lisenssin, joka mahdollistaa matkailukohteiden syöttämisen alustalle. Ilmaiseksi ladattava sovellus tuo alueen upeat luontokohteet samaan paikkaan, helposti kännykkäsovelluksella selattavaksi.

 5. JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston järjestämä kuvataideleiri tarjoaa tänä vuonna oppilaille elävän mallin maalaamista tai piirtämistä. Opettajina toimivat kuvataiteilijat Elina Försti ja Laura Hetemäki.

 6. EVIJÄRVEN rannalla sijaitseva Ruurikkala huokuu idyllistä kauneuttaan kesään heräävän luonnon keskellä. Upeat puitteet tarjoavatkin mahdollisuuden moneen.

 7. Evijärven välijoen loppupäässä olevalla Uittomieskämpällä rakennetaan perinneaitaa tontin reunalle.

 8. JÄRVISEUDUN SANOMAT on vähän kuin oma lapseni, toteaa lehteä vuodesta 2013 lähtien taittanut Sanna Tapanimäki.

 9. Jamista valmistuneita

  Jamin Alajärven, Alavuden, Vimpelin ja Lappajärven toimipisteistä keväällä 2022 valmistuneet.

 10. Perunan istuttaminen on Etelä-Pohjanmaalla paikoin vielä kesken.