Evijärvi

  1. Emmi-Lotta Vesala kirjoitti Evijärven lukiosta seitsemän laudaturia. Se on historiallisen kova saavutus, sillä rehtori Riitta Mustajärvellä ei ole tiedossa, että kukaan olisi aiemmin suoriutunut ylioppilaskirjoituksista yhtä hienosti.

  2. Sedusta toukokuussa valmistuneet.

  3. Kauhavalla järjestetään lauantaina 12.6. koronarokotusten tehopäivä. Yli 74-vuotiaista huikeat 91 % on jo saanut rokotteen.

  4. KRAATTERIJÄRVEN toimijoiden kevätkokouksessa päärooliin nousivat alueen matkailun näkymät ja mahdollisuudet. Uskoa mahdollisuuksiin riittää, kehitystyötä on tehty pitkäjänteisesti myös poikkeusoloissa.

  5. Sairaanhoitopiirissä on todettu yhteensä 852 koronavirustartuntaa. Viime viikolla todettiin vain neljä uutta koronavirustartuntaa, joista aiheutui kaksi joukkoaltistumistilannetta.

  6. 12-VUOTIAS evijärveläinen, pietarsaarelaista Jeppis Skating -taitoluisteluseuraa edustava Siri Sulkakoski on menestynyt kuluneen kauden kilpailuissa hienosti. Hän sijoittui kolmanneksi sekä Kajaanin taitoluistelijoiden kutsukilpailussa, joka pidettiin lokakuussa viime vuoden puolella, että…

  7. Kaikki Etelä-Pohjanmaalla ulkoilevat voivat nyt kertoa ulkoilutottumuksistaan sekä näkemyksensä maakunnan tärkeimmistä virkistysalueista ja -reiteistä vastaamalla juuri avattuun kyselyyn. Etelä-Pohjanmaan liiton toteuttamassa verkkokyselyssä on mahdollisuus esittää toiveita myös uusien virkistysalueiden tai ulkoilureittien perustamisesta.

  8. Maaliskuussa julkaistuun kulttuurikarttaan haetaan nyt lisää kohteita. Uusia kohteita voi ehdottaa 10.6.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella: https://link.webropol.com/s/kulttuurikartta2.

  9. Etelä-Pohjanmaan rakennusperintökilpailu järjestetään nyt kolmannentoista kerran. Kilpailun tarkoituksena on tehdä tunnetuksi ja palkita eteläpohjalaisia hyvin säilyneitä tai mallikelpoisesti korjattuja rakennuksia ja kohteita. Samalla herätetään kiinnostusta eteläpohjalaista rakennuskulttuuria kohtaan.

  10. Rokotukset ulotetaan nyt 30-vuotiaisiin, ikäihmisille tarjolla mahdollisuus helppoon puhelinajanvaraukseen.