Evijärvi

  1. Pohjanmaan Kokoomuksen piirikokous valitsi yksimielisesti jatkokaudelle puheenjohtajakseen Jesse Luhtalan Seinäjoelta. Varapuheenjohtajina jatkavat Riitta Pääjärvi-Myllyaho Vaasasta ja Jukka Joensuu Alajärveltä. Taloudenhoitajana jatkaa Kai Pöntinen Lapualta.

  2. TARJA IKONEN esittelee vasta valmistuneita sukkapareja kylätalo Sopulassa Evijärven Vasikka-aholla. Niitä on kylätalon pöydällä yhteensä viitisen kiloa. Ne on tarkoitus myydä kylätalon hyväksi Sopulan joulumyyjäisissä 12. joulukuuta. Materiaalina käytetyt langat lahjoitti Jaana…

  3. Keskusta nimesi Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueille yhteensä 60 aluevaaliehdokasta. Etelä-Pohjanmaalla on nimetty nyt kaikkiaan 63 ehdokasta, joista nuoria on seitsemän. Pohjanmaalla ehdokkaita on yhteensä 10. Molemmilla hyvinvointialueilla täysi lista on 73 ehdokasta.

  4. JENNI Timonen vietti keskiviikkopäivää Vimpelin Nuorisotalolla Aapiskujan koulun kolmos- ja nelosluokkalaisten kanssa MaaMa-hankkeen viimeisen sirkustyöpajan merkeissä. Melko moni koululaisista oli käynyt sirkuksessa aiemmin, mutta loputkin pääsivät sinne, sillä mielikuvitusmatka pellejen, taikurien, ärjyvien tiikereiden ja trapetsitaiteilijoiden luo tehtiin elokuvateatterin näyttämötasanteella.

  5. Pohjanmaan Kokoomuksen piirihallitus nimesi Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan hyvinvointialueille yhteensä 121 aluevaaliehdokasta. Loput ehdokkaat nimetään 10.12. piirihallituksen kokouksessa, kertoo Kokoomus tiedotteessaan.

  6. JÄRVISEUDUN SANOMIA kustantavan Järviseudun Mediatalo Oy:n hallitus on päättänyt pudottaa lehden vuosikerran digitilauksen hinnan 50 euroon. Edulliseen kestotilaushintaan sisältyy sekä lehden näköislehti, joka julkaistaan jo ilmestymistä edellisenä päivänä, että kaikki lehden verkkosivulle maksumuurin taakse tuleva aineisto.

  7. JPK:N 25-vuotisjuhlapäivänä lauantaina 13. marraskuuta JKH Areenalla riitti touhua ja tohinaa.

  8. Pohjanmaan Kokoomuksen piirihallitus on nimennyt kokouksessaan 65 ehdokasta Etelä-Pohjanmaan tammikuun aluevaaleihin. Kokoomuspiiri nimeää myöhemmin vielä 8 ehdokasta lisää, jolloin lista on täysi, kerrotaan puolueen tiedotteessa.

  9. MÄNTYHOVISSA syötiin perjantaina Evijärven kunnan ja yrittäjien yhteinen aamiainen.  Järvi-Pohjanmaan yrityspalveluiden Jani Takamaa kertoi muun muassa, että työvoiman saatavuus alueen yrityksissä on ”karmea”.   Hänen mukaansa on työpaikkoja, joihin palkattaisiin…

  10. Lauantaina 80 vuotta täyttänyt Olavi Koivukangas on juuri saanut valmiiksi kirjan, joka kertoo Koivukankaan–Söderenan suvusta Evijärvellä. Se oli tullut painosta parahiksi syntymäpäivien alla. Siinä onkin aineksia syntymäpäiväjuttuun.