Evijärvi

 1. Harjoitukseen osallistuivat Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen lisäksi Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitokset, Tulvakeskus, alueen kunnat, Pelastusopisto ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa).

 2. Evijärvelle tuli hätäkeskuksesta hälytys 20.5. kello 19:55.

 3. Kevään 2018 uudet ylioppilaat

  Nimilistat alueemme lukioista (Lista päivittyy sitä mukaa, kun saamme tietoja lukioilta)

 4. Etelä-Pohjanmaan maakunnallisen nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous pidettiin Seinäjoella 15.5.2018.

 5. Vaasan hätäkeskus sai tänään kello 15.38 tiedon keskisuuresta maastopalosta Evijärven Haapajärvenkyläntiellä. 10 neliömetrin pihasauna paloi maan tasalle. Palon syttymissyy oli suojaetäisyyden puute. Pelastajat ovat poistuneet paikalta.

 6. Öljyvahinko Pietarsaaressa

  Öljy saatiin eristettyä viemäriverkostoon ja kanavajärjestelmiin eikä sitä päätynyt mereen.

 7. Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?

 8. Evijärven kirjasto avaa tänään maanantaina ovensa liki 8,5 kuukauden remonttisulun jälkeen. Kirjaston sisätilat on uudistettu talven aikana kokonaan kalusteita myöten. Samalla kirjaston tiloihin on asennettu laitteet, joiden myötä kirjasto voi palvella jatkossa myös…

 9. Turon Linda on paras suomenhevostamma

  Tänään sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun evijärveläisen Olavi Hautakedon suomenhevostamma Turon Linda osallistui Seinäjoella tamma- ja varsanäyttelyn jalostusarvosteluun ja tuli kantakirjatuksi. Jalostusarvosteluita pidetään eri puolilla Suomea pitkin vuotta. Tämän…

 10. Tienpielet puhtaiksi talkoilla

  Ympäristö yhdessä siistiksi -tempaus järjestetään nyt toistamiseen Evijärvellä.