Lappajärvi

 1. Tulokset Unkan pistoolipäiviltä Järvi-Pohjanmaan ampumaradalla Alajärvellä 25.–26.7.

 2. VIIKONLOPPUNA kisailtiin sisuikäisten eli 9–15-vuotiaiden yleisurheilun piirinmestaruuksista. Kolmipäiväiset kisat pidettiin tänä vuonna Töysässä, Lapualla ja Seinäjoella. Kolmen päivän aikana kisaamassa oli yhteensä 646 nuorta yleisurheilijan alkua. Sää suosi kisojen viimeisenä…

 3. Borgwardeilla Lappajärven ympäri

  Borgward-Seura kiersi vuosikokoontumisessaan Lappajärven. Borgward valmisti autoja Länsi-Saksassa 1950- ja 1960-luvulla.

 4. Vesa Koivusen, Sami Alasaran ja Sam Leijonamielen 76 kilometrin mittaista ja 19 tuntia ja 30 minuuttia kestänyttä patikkaretkeä saapui seuraamaan satoja kuntalaisia. Leijonanmieli kertoo, että marssitempaus sai näkyvyyttä kiinalaisessa lehdessä, jonka lisäksi paikallinen taideakatemia toteutti oman marssihaasteensa, jossa kiinalaiset kävelivät yhteisen hyvän puolesta ”The Mayor March” (kunnanjohtajamarssi) -paidat yllään.

 5. Idea Muistoseurojen laajentamisesta koko illan elokuvaksi syntyi keväällä, kun elokuvan ohjaaja Mäkinen ja kuvaaja Pekka Pohjoispää tapasivat Teams-palaverissa käsikirjoittaja Leea Kedon ja kuvausten käytännön järjestelyistä vastaavan Jarmo Kumpulan kanssa.

 6. Veljekset Marko ja Mika Lampi ovat työskennelleet isänsä Matin perustamassa firmassa 16-vuotiaasta lähtien.

 7. TÄMÄNHETKISTEN satonäkymien mukaan viljasadosta on tulossa keskinkertainen, noin 3,3 miljardia kiloa, tiedottaa Luonnonvarakeskus. Se kattaa kotimaisen kulutuksen. Kokonaisuudessaan viljasato on jäämässä 16 prosenttia viime vuotta heikommaksi. Arvioitu 3,3 miljardin kilon viljasatoarvio…

 8. Hannu Takala on aiemmin ollut yhtiöittämässä Järviseutu-Seuran omistamaa lehteä ja toimii sen toimitusjohtajana.

 9. Golf liikuttaa kaikenikäisiä

  Järviseudun Golfseuran kentällä on riittänyt kesän mittaan pelaajia. Golf on mielenkiintoinen ulkoilmapeli, joka vaatii harrastajaltaan hyvää keskittymiskykyä ja taitavaa tekniikan hallintaa.