Kauhava + Kortesjärvi

  1. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 29.10. yksi uusi koronavirustartunta. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 162. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

  2. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 28.10.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa, jotka on saatu maakunnan ulkopuolelta, tiedotti sairaanhoitopiiri.

  3. SOSIAALIASIAMIESTOIMINTA käynnistyy tammikuussa 2021 Pohjanmaan maakuntien sosiaalialan osaamiskeskus Sonet Botniassa, joka on hallinnollisesti organisoitunut Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n yhteyteen. Kyseessä on asiantuntijatehtävä, joka perustuu lakiin sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista. Toimintaa on valmisteltu yhdessä Eskoon kanssa. Vimpelin kunnanhallitus hyväksyi asiakirjat eilen.

  4. JÄRVI-POHJANMAAN perusturvan alueella ei ole todettu yhtään uutta COVID -19-tartuntaa perjantain 23.10.2020 jälkeen.

  5. VESIENSUOJELUHANKKEISIIN on ohjattu historiallisen suuri panostus Ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelman kautta. Ohjelman avustuksilla tuetaan erityisesti rehevien järvien ja merenlahtien sekä virtavesien tilaa parantavia vesien kunnostushankkeita, lajien säilymisen ja…

  6. "Kauhavan kaupunginhallituksen esittelytekstissä on toiveet palvelurakenteesta ja pyrimme niiden mukaan etenemään. Yhtymähallitus kokoontuu 17.11., jolloin käymme asioita läpi", sanoo Kaksineuvoisen johtaja Piia Kujala.

  7. Kaksineuvoisessa juhlittiin lokakuussa lääkintöneuvoksen arvonimen myöntämistä kuntayhtymän entiselle johtavalle ylilääkärille Raimo Rintalalle.

  8. Kortesjärven Kitkalla järjestettiin lauantaina Kitkan kunkku -frisbeegolfkilpailu koronasta johtuvin erityisjärjestelyin.

  9. KORTESJÄRVEN torialuetta kirjaston ja entisen kaupan välissä on kunnostettu reilun viikon ajan. Asfaltti on revitty auki ja alue on aidattu kirjastoa ja huoltoasemaa lukuun ottamatta. Kaupungilta kerrotaan, että tori kunnostetaan kaupungin omana työnä. –Se on aivan normaali…

  10. Evondos-lääkeautomaatti on esimerkiksi asiakkaan keittiön pöydällä pidettävä, mikroaaltouunin kokoinen pömpeli, joka ohjaa ottamaan oikeat lääkkeet oikeina annoksina ja oikeaan aikaan.