Kauhava + Kortesjärvi

 1. JÄRVILAKEUDEN kansalaisopisto on mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi…

 2. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, ettei sen alueella todettu uusia koronavirustartuntoja lauantaina ja sunnuntaina.

 3. Janne Mäkelä jatkaa Vedossa

  Koko pesisuransa kasvattajaseuraansa Vimpelin Vetoa edustanut Janne Mäkelä jatkaa miesten Superpesis-joukkueessa kaudella 2021.

 4. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin perjantaina 6.11.2020 kuusi uutta koronavirustartuntaa. Tapauksista viisi liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

 5. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 5.11.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 174. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

 6. ALAJÄRVEN monitoimihallista on vaikka mihin, se jo tiedetään. Lauantaina 21. marraskuuta sitä koeajetaan Lentopallon Mestaruusliigan peliareenana. Kello 17 alkaen siellä kohtaavat liigan kärjessä olevat Akaa-Volley ja Savo Volley.

 7. Hannele Sui-Tuomaala halusi alkaa itsnäiseksi terapiayrittäjäksi, koska hän uskoo, että hänen tarjoamalleen palvelulle on nyt aitoa tarvetta ja hänellä on nyt tilaisuus siihen. Ihmiset tarvitsevat paikan, josta saa apua, mutta kaikki eivät hänen mukaansa halua mennä Kelan korvattavalle psykoterapeutille, jolle pääsy voi olla hidasta ja hankalaa.

 8. Saarijärven ruoppaushanke etenee

  KAUHAVAN ympäristölautakunta päätti kokouksessaan 28. lokakuuta puoltaa Kortesjärven Saarijärven kunnostamista ruoppaamalla. Lautakunnan mielestä Saarijärven kunnostushanke on tarpeellinen. Se tuo lukuisia hyötyjä virkistyskäytön, vedenlaadun, kalaston ja muun vesiluonnon…

 9. Kesäasuntojen suojaaminen talvea varten on ajankohtaista viimeistään nyt. Vesi-, vuoto- ja jäätymisvahinkoja vastaan voi varautua helposti etukäteen.

 10. Kauhavan kulttuuri-, kirjasto- ja museopalveluiden, Kauhavan Puukkofestivaalit ry:n ja Pohjanmaan kirjailijat ry:n järjestämä puukkorunokilpailu toteutetaan ensi vuonna teemalla Puukko ja matka. Kilpailuun voi osallistua toukokuun loppuun saakka. Tämän vuoden parhaat puukkorunot palkittiin Kauhava-viikolla.