Kauhava + Kortesjärvi

 1. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin keväältä koronan vuoksi siirtynyt kevätkokous sekä syyskokous pidettiin Seinäjoella 12.11.2020.

 2. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 11.11.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Toinen tartunta liittyy Kauhajoen tartuntaketjuun ja toisen osalta tartunnanlähdettä selvitetään.

 3. Syksyn ylioppilaat

  Lähiseudun lukioiden syksyn 2020 ylioppilat löytyvät tästä listauksesta. Onnea jokaiselle valkolakin saavalle!

 4. KOVA ja JAMI aloittavat yhteistyön

  JÄRVISEUDUN ammatti-instituutti (JAMI) kehittää kilpapelaamisopetustaan luomalla vastuulliseen pelaamiseen keskittyvän linjan yhdessä e-urheiluorganisaatio KOVAn kanssa. Yhteistyön myötä aiempi kilpapelaamisen linja laajenee kattamaan vastuulliset pelaajapolut, ja tuo alan tämänhetkisiä kärkinimiä koulun asiantuntijoiksi.

 5. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 10.11.2020 kolme uutta koronavirustartuntaa

 6. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla toimiva kirjailijayhdistys Pohjanmaan kirjailijat ry julkaisi 9.11.2020 yhdistyksen ensimmäisen julkaisukatalogin. Sähköisesti julkaistu, tulostettavaksi suunniteltu katalogi kerää yhteen tietoa yhdistyksen jäsenten julkaisuista.

 7. Asukkaiden hankkimisessa on Päivärinteen johtaja Raija Oikarisen mukaan kyse markkinoinnista, sillä Pohjanmaalla on useita kilpailevia sijaishuoltolaitoksia. Hän onkin yrittänyt tehdä taloa ja sen toimintaideaa tunnetuksi sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Päivät ovat kuluneet heidän yhteystietojaan kaivellessa. Tähän mennessä hän on lähettänyt ainakin 600 sähköpostiviestiä.

 8. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 9.11.2020 yksi uusi koronavirus-tartunta.

 9. KAUHAVAN kaupunginhallitus  esittää valtuustolle, ettei veroprosentteja nosteta ensi vuodeksi. Ensi vuoden talousarvioesitys näyttää tällä hetkellä noin miljoona euroa alijäämäiseltä. Nollatulokseen pääseminen edellyttää merkittäviä menoja supistavia ja tuloja lisääviä…

 10. VAMMAISET ovat valtamediassa päässeet ääneen tähän asti vain vähän. Yle Puheen Vammaiskultti-radiosarjassa ei vammaisuudesta puhuta ihmisestä irrallisena sairausinformaationa, vaan osana tavallista arkea. Ohjelma saa tänä vuonna toista kertaa myönnetyn Kiharusi-tunnustuksen. Kiharusi ry kiittää ohjelmantekijöitä erinomaisesti toteutetusta kokonaisuudesta, sen syvällistä vuoropuhelua, huumoria ja syrjinnästä kertomista.