Evijärvi

 1. KOKOONTUMISRAJOITUKSIIN ei olekaan tulossa syyskuussa 50 hengen rajoitusta, kuten aiemmin tänään ehdittiin uutisoida, vaan raja pysyy 500:ssä henkilössä. Kyseessä oli Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan kirjoitusvirhe. Virheellinen ohjeistus oli lähetetty…

 2. Tämä uutinen ei pidä paikkansa: Sosiaali- ja terveysministeriö tiedotti iltapäivällä, että kyseessä oli kirjoitusvirhe. Linjaus kokoontumisrajoituksiin ei ole muuttunut, vaan 500 henkilöä on edelleen rajana, ei 50. Nolla oli pudonnut pois.

 3. Esitutkinta on edelleen ns. alkuvaiheessa, joten yksityiskohtaisempia tietoja esim. esitutkinnassa ilmi tulleista seikoista ei ole tässä vaiheessa vaarantamatta esitutkintaa mahdollista antaa.

 4. EVIJÄRVENKIN konttorin kattava Keski-Pohjanmaan Osuuspankki -ketju aloittaa yt-neuvottelut. Syynä on vähentynyt asiointi pankissa. Yt-neuvottelut koskevat koko henkilökuntaa. Ne voivat johtaa enimmillään kymmenen henkilön irtisanomiseen tai työsopimuksen ehtojen olennaiseen…

 5. Evijärven kunnanhallituksen päätöksiä.

 6. KESÄ 2020 on vietetty erilaisissa merkeissä kuin aiemmat. Koronaepidemia on lyönyt leimansa moneen arkiseen asiaan ja meidän arkisia toimintojamme rajoitettiin keväällä. Tiedustelin asioita maailmanmenosta ja kuluneesta kesästä muutamilta henkilöiltä. Jutustelimme Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnanjohtajain kanssa mukana oli myös Kraatterijärven toimijat ry:n puheenjohtaja Susanna Keskinen. Kaikki olivat sitä mieltä, että yhteiseen kesäasukasrekisteriin kannattaa liittyä.

 7. Sää suosi kilpailijoita viikonloppuna Kivitipun golfradoilla toteutetuissa kilpailuissa. Lauantaina juhlittiin Järviseudun Golfseuran 30 vuotista taivalta.

 8. Perheyritys valokuvausliike Pesonen on toiminut Evijärvellä 60 vuoden ajan. Yrittäjät ilmoittavat suurimpien muutosten alalla liittyneen digitalisaation vaikutuksiin.

 9. Anita Koo lopettaa toimintansa

  Evijärvellä pitkään toiminut Anita Koo vaihtaa omistajaa. Uusi yrittäjä aloittaa Kaustisella. Anita Kultalahti kertoo yrittäjätaipaleen jättäneen runsaasti arvokkaita muistoja.

 10. Suuri osa kaikista infektioista on vältettävissä yksinkertaisin keinoin.