Itäkylän kirppisralli sai kävijät liikkeelle  

Aila Mäkisen supertuote olivat Harley-Davidson-villasukat. Jos Harrikka puuttuu, voi ostaa myös Jussi-sukat tai Unikko-sukat. ”Aikani kuluksi tikkuan”, sanoi Mäkinen.
Aila Mäkisen supertuote olivat Harley-Davidson-villasukat. Jos Harrikka puuttuu, voi ostaa myös Jussi-sukat tai Unikko-sukat. ”Aikani kuluksi tikkuan”, sanoi Mäkinen.
Julkaistu:
Kategoria:
,

SATEISENA keskiviikkona Lappajärven Itäkylässä aukeni kuusi pihakirppistä palvelemaan asiakkaita. Voisi kuvitella, että sade karkottaisi kävijät, mutta ei puhettakaan. Jossain ostajat kohottelivat sateelta suojaavia muoveja myyntipöydillä tavarat nähdäkseen. 

Maailmassa tavaraa riittää. Mikä siis innostaa tulemaan kirppiksille ja myymään kirppiksellä? 

–Tykkään itse käydä kirppiksellä, koska aina voi tehdä löytöjä. Toisen roska on toisen aarre, sanoi Emilia Kujala asiakkaiden palvelemisen lomassa Hiekkarannanpolun kirppiksellä. 

Mainos

Takalantiellä kirppiksellä myyjinä olivat Maria Takala ja Esa Takala, jotka muistelivat Itäkylä-viikolla olleen joskus vuosia sitten kirpputori. 

–Ajateltiin, että tavaraa pitää vähentää, mutta ei roskiin haluta silti heittää. 

Tarjolla oli kaikkea mahdollista tarpeellista tavaraa. Moni kävijä kiersi kaikki kuusi pihakirppistä. Roskat muuttuivat aarteiksi ja tavara teki kauppansa pääosin muutaman euron hintaan. Sade ei kävijöitä haitannut. Juttu luisti ja ihmiset viihtyivät. 

Maria ja Esa Takala eivät halua heittää pois tavaraa. Mukavampi olisi, jos joku tarvitsisi niin että 
voisi kierrättää. 
Monessa paikassa oli myös Saa ottaa -kori. 
Sisko Keto paistoi lättyjä. Kävijöitä oli ollut hyvin ja lätyt olivat tehneet kauppansa. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu