Tervetuloa Lappajärven kesämarkkinoille!  

Lappajärven yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala. Kuva Inkalta.
Lappajärven yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala. Kuva Inkalta.
Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

Lappajärven yrittäjät ovat järjestäneet ”heinäkuun kolmannen viikonlopun kesämarkkinat” nyt jo 55 kertaa. Markkinat ovat kasvaneet ja muuttaneet muotoaan, mutta perusperiaate on pysynyt samana. Halu tarjota yrittäjille paikka, jossa myydä tuotteitaan ja verkostoitua. Halu tarjota kyläläisille mukava kaupallinen viikonloppu, jossa juoda lettukahvit vanhojen tuttujen kanssa ja nauttia kesästä sekä hankkia kaappiin tarpeita, mitä pieneltä kylältä ei muuten löydy.  

Tänä vuonna markkinasihteerinä toimi Kaisu Huhtala ja on ollut hienoa saada Kaisu mukaan remmiin parin vuoden tauon jälkeen. Kaisu on hoitanut työnsä erinomaisesti ja odotamme tulevaa viikonloppua innolla. Markkinapaikat myytiin loppuun ennätysajassa. 102 myyjää sekä jokunen kymmen käsityöläiskadulla, jossa saa myydä vain omia tuotoksiaan – käsitöitä, huonekaluja, marjoja, kalaa ja niin edelleen. Käsityöläispaikat ovat hieman pienempiä ja edullisempia, näin haluamme tukea kotimaisia tuottajia ja madaltaa kynnystä osallistua markkinoille.  

Ohjelmassa on tuttuun tapaan pieniä paikallisia musiikkiesityksiä, suosittu Unskin bingo sekä Pop-pankin tarjoama Putous-tähti, Suomen halutuin unelmavävy Matti McConaughey. 

Haluan kiittää kaikkia markkinoiden järjestämiseen osallistuneita sujuvasta yhteistyöstä. Oli kyse sitten betoniporsaiden paikalleen saannista tai vessojen lainaamisesta, niin kaikki paikalliset toimijat ovat halunneet myötävaikuttaa siihen, että saadaan markkinat jälleen kerran yhdessä onnistumaan.  

Nähdään markkinoilla ja mukavaa kesää toivottaen,  

Inka Herrala 

puheenjohtaja 

Lappajärven yrittäjät ry 

Leave a comment