Koko kylän luokkakokous 

Vuonna 1981-syntyeiden luokkakokoukseen osallistui 21 entistä oppilasta. Koko kylän luokkakokouksen ideoija Hanna-Riikka Uusitalo on kuvassa eturivissä kolmas oikealta.
Vuonna 1981-syntyeiden luokkakokoukseen osallistui 21 entistä oppilasta. Koko kylän luokkakokouksen ideoija Hanna-Riikka Uusitalo on kuvassa eturivissä kolmas oikealta. Kuva: Maija Perälä.
Julkaistu:
Kategoria:
,

VIMPELIN PESISFESTIVAALIEN yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestetty Koko kylän luokkakokous keräsi lauantaina 6. heinäkuuta Vimpelin yhteiskoululle useita koulun entisiä oppilaita ja opettajia.  

–Idea tapahtumasta tuli ystävältä, jonka kotikunnassa on järjestetty vastaavaa jo vuosia. Meillä tämä on nyt ensimmäinen kerta ja uskon ettei jää viimeiseksi. Tänne on kutsuttu henkilökuntaa, entisiä ja nykyisiä opettajia ja ihan mukavasti heitä on käynytkin, kertoo tapahtuman ideoija, Vimpelin kunnan viestintäkoordinaattori Hanna-Riikka Uusitalo.  

Satunnaisten koululla vierailevien entisten oppilaiden ja opettajien mielestä avoimien ovien kaltainen tilaisuus on mukava, matalan kynnyksen mahdollisuus käydä verestämässä muistoja ja tapaamassa koulun vanhoja oppilaita. Luokkakokoukset ovat varsin yleisiä kouluilla ja nytkin Vimpelin koululla oli vuonna 1981-syntyneiden luokkakokous. 

Helsingissä asuvat koulun entiset oppilaat Emma ja Joni Lakaniemi tulivat Sauli-poikansa kanssa vierailemaan entisellä koulullaan. Molemmat ovat käyneet oman valmistumisensa jälkeen katsomassa joitain vanhojen tansseja, ja Emma on käynyt esittelemässä omaa yliopistoaan oppilaille. –Ihan kiva on tämmöinen tapahtuma, voi matalalla kynnyksellä tulla käymään. 
Männikön siskokset Anna-Liisa Rannikko ja Sanna Yli-Kesäniemi ovat valmistuneet ylioppilaaksi 1980-luvun alussa. Koulurakennuksessa on tullut joitain kertoja vierailtua luokkakokousten ja juhlavuotistapahtumien yhteydessä.
Nykyiset kesäasukkaat Pirkko Kivinen-Raiskia (vas.) valmistui ylioppilaaksi vuonna 1980 ja Maire Ulvinen vuonna 1975. Pirkko on vieraillut koululla kerran aiemmin sisaruksensa valmistujaisissa, Maire vierailee nyt ensimmäistä kertaa lukion jälkeen.
–Mielenkiintoista on tulla käymään, paikat on muuttunut erilaisiksi. Mukava nähdä, että täällä on hyvät toimivat tilat ja toiminta jatkuu.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti