Uusimmat kesäblogit:

Svitlana Zubenko.
Kulttuuri ja ihmiset

Kaksi äidinkieltä 

KANSAINVÄLISEN äidinkielen päivän aattona, jota vietetään kaikkialla maailmassa 21. helmikuuta, en voinut olla kirjoittamatta kielistä,

Pöllin kuorintaa. Kuva: Eero Mäkelä, Lusto, Suomen metsämuseo.
Historian havinaa

Pölliä pinoon

MUISTELIN aikaisemmassa jutussani, kuinka puita kaadettiin pokasahalla ja tukkeja ajettiin hevosen vetämällä reellä tien varteen.

Ylikosken kylän lapset viihtyvät kotikylällä. Kuvassa Riina Mäenpää (ed.oik.), Aada Rantala, Jani Mäenpää, Esko Rantala (oik.tak.), Friida Rantala, Iida Mäenpää ja Eeva Asuinmaa. Eeva Asuinmaa asuu Mannisessa.
Kylä

Ylikoskella vaalitaan yhteisöllisyyttä

YLIKOSKEN kylän Maamiesseurantalolla kokoontuu säännöllisesti kahden, kolmen viikon välein joukko aktiivisia kyläläisiä. Ylikoski sijaitsee Kortesjärven

Uusimmat

Tulevia tapahtumia

Päivää
Tuntia

Artikkelit vuosittain

Artikkelit kuukausittain

Kunnanjohtaja Sami Alasara ja tekninen johtaja Juha-Matti Näykki kertomassa kunnan hankinnoista, kuuntelemassa yrittäjät Daniel Pakulla ja Kristian Hyyppä.
Kunnallisuutiset

Yrittäjät ja kunta kohtasivat hankintainfossa 

LAPPAJÄRVEN kunta ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu, JPYP, järjestivät kunnan hankintainfon paikallisille yrittäjille. Paikalla oli vajaat kymmenen yrittäjää. 

Tekninen johtaja Juha-Matti Näykki totesi, että hankintainfojen järjestämisen tavoitteena on paitsi kertoa tulevista in…

Ladulla tuli vastaan myös latumestari toisessa polvessa. Viivin matkaa helpotettiin hieman reppuselkäkyydillä. Kuvassa Mira Karvonen (oik.) ja Mikko Hautamäki repussaan Viivi Hautamäki. Heidän mielestään tapahtuma on oikein mukava. Viivi kertoi, että mumma on aina käynyt täällä.

Purmojärven laturetki innosti väen Isokankaan maastoon  

PURMOJÄRVI-HIIHTO oli aikoinaan osa kilpailumuotoista Järviseutuhiihtelyä. Nykyisin tapahtuma kulkee nimellä Purmojärven laturetki. Sunnuntaina 10. maaliskuuta sää suosi hiihtokansaa ja väkeä oli kokoontunut sankoin joukoin Isokankaan laavulle, josta reitit lähtivät. Latuja on monen …

Ei enää uutisia tällä sivulla

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.