Uusimmat kesäblogit:

Vedon uusin vahvistus Jah´Che Whitfield jatkoi hyviä otteita ottelussa Pyrintöä vastaan.
Koripallo

Veto hienoon voittoon Pyrinnöstä

Vimpelin Veto kaatoi Tampereen Pyrinnön Naisten Korisliigan ottelussa Vimpelin liikuntahallilla. Vauhdikkaasti pelanneen Vedon voittonumerot kirjattiin

Sydänyhdistykset ovat hankkineet laitteita hanketuella ja opastavat sydäniskureiden käytössä. Viime viikolla Sydän-Suomen Anne Kettula (toinen vas) esitteli uusia lisälaitteita Pirttisen navettakahvilassa. Kuulolla oik. Anita Ora ja Kaija Mäntylä Järviseudun sydänyhdistyksestä ja Norma Mäkynen Lapualta.
Koulutus

Sydänturvallisuus kohenee haja-asutusalueilla

SYDÄNYHDISTYKSET ovat edistämässä yhdessä omien toiminta-alueittensa sydänturvallisuutta Alajärvellä.  Sydän-Suomen alue haki Töysän ja Kuortaneen Säästöpankkisäätöiltä

Uusimmat

Tulevia tapahtumia

Päivää
Tuntia

Artikkelit vuosittain

Artikkelit kuukausittain

Kortesjärven Ylikylä sai viime vuonna valokuidun, joka on helpottanut kylän arkea monin tavoin.

Kun kuitu tulee kylään… Ylikylässä yhteydet toimivat

PANKKIASIAT, terveydenhoito ja monet muut arkipäivän asioinnit ovat jo siirtyneet verkkoon. Verkossa harrastetaan, tehdään kauppaa, varataan palveluja, täytetään hakemuksia ja tiedotetaan – ja ennen kaikkea saadaan tietoa. Verkkoasiointi on perustyökalu kaikille kansalaisille. Siihen tarvitaan vakaita ja nopeita nettiyhteyksiä, mokkula ei riitä.

Ei enää uutisia tällä sivulla

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.