Alajärveläinen Karin luomutila mukana MTV:n uudessa ruokaohjelmassa 

Kuvassa Anna Puu, isäntäpari Ville Kari ja Tiina Peltonen sekä Teemu Laurell.
Illallinen Kansallismaisemassa vieraili viime kesänä Alajärvellä. Kuvassa Anna Puu, isäntäpari Ville Kari ja Tiina Peltonen sekä Teemu Laurell. Kuva: Santeri Stenvall.

Kevään 2025 MTV:n ohjelmauutuus esittelee suomalaisen ruokakulttuurin parhaita paloja tähän päivään tuunattuna. Illallinen kansallismaisemassa -ohjelmassa huippukokki ja ravintoloitsija Teemu Laurell lähtee ainutlaatuiselle ruokamatkalle Suomen upeimpiin kansallismaisemiin. Katsojat pääsevät seuraamaan Teemun matkaa Utsjoen tuntureilta Nauvon saaristomaisemiin. Maanantaina 17. helmikuuta MTV:llä esitettävässä jaksossa vieraillaan Karin Luomutilalla Alajärvellä. Jakson voi katsoa myös MTV Katsomosta.  

Teemu vierailee matkan varrella kansallismaisemien varrella sijaitsevilla maitotiloilla, ja kuulee tilallisten tarinoita sukupolvien takaa. Kaupunkilaistunut huippukokki pääsee myös kokeilemaan tilojen arjen töitä. Päivän päättää huippukokki Teemu Laurellin valmistama illallinen, jonka ääreen kokoontuvat niin tilalliset kuin heidän kutsumansa tähtivieraat.  

Sarjan illalliset kruunaavat tunnetut suomalaiset kunniavieraat, kuten Pekka Pouta, Anna Puu, Janne Kataja ja Sami Jauhojärvi, jotka pääsevät nauttimaan suomalaisen ruokakulttuurin rikkaudesta tilallisten ja Teemun kanssa. 

Lämminhenkinen Illallinen kansallismaisemassa yhdistää suomalaiset maut, tarinat ja tekijät maan kauneimpiin maisemiin. Ohjelma tarjoaa elämysmatkan halki Suomen ja muistuttaa, kuinka monimuotoista ja maukasta kotimainen ruoka voi olla. 

Illallinen kansallismaisemassa vierailee maanantaina 17. helmikuuta kello 20 Alajärvellä. Teemun Suomen-kiertue pysähtyy Etelä-Pohjanmaalle, Alajärven Lehtimäellä sijaitsevalle Karin luomutilalle, jota isännöivät Ville Kari ja Tiina Peltonen. Lammen rannalla sijaitsevalle luomupellolle katetaan illallinen, jonne kunniavieraaksi saapuu Anna Puu.

Lue myös nämä

Puhumattomuus painaa maa- ja metsätilojen sukupolvenvaihdoksia – ”kukaan ei uskalla ottaa tulevaa puheeksi” – Järviseudun sanomat

Kesän sato ja luonnon antimet vetivät väkeä Sadonkorjuumarkkinoille – Järviseudun sanomat

Evijärveläinen mustakaura jalostuu hiutaleiksi ja ryyneiksi  – Järviseudun sanomat

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

ETUSIVULLE