JPK:lle voitto ja tappio – Viikon 43 Lyhyet uutiset

Ilya Barinov oli tehokas, kun JPK otti paikallisvastustaja APV:n selkänahan. Arkistokuva.
Ilya Barinov oli tehokas, kun JPK otti paikallisvastustaja APV:n selkänahan. Arkistokuva.

PAIKALLISVÄÄNTÖ OmaSp Areenassa perjantaina ei olisi voinut olla jännittävämpi. JPK ja APV taistelivat voitosta 342-päisen yleisön edessä; Alavudelta oli saapunut runsas joukko kannattajia ja tunnelma oli sen mukainen. Kotijoukkue onnistui nappaamaan pisteet maalein 7–5. Ilya Barinovin lapa oli kuuma, hän viimeisteli kolme maalia. Lauantaina JPK kohtasi MIF:n, joka otti omansa lukemin 10–3. Seuraava ottelu on vuorossa 25. lokakuuta, kun Hela-Kiekko vierailee Alajärvellä.

Soinin apteekki sivuapteekiksi

LÄÄKEALAN turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on päättänyt muuttaa Soinin apteekin sivuapteekiksi, kun nykyinen apteekkari Sanna Kaukko on ilmoittanut luopuvansa Soinin apteekin apteekkiluvasta. Soinin kunnanhallitus vastustaa muutosta. Muutoksen ei kuitenkaan katsota vaikuttavan asiakkaiden palveluihin.

Penninkangas jatkaa Ankkureissa

ALAJÄRVEN ANKKURIEN oma kasvatti Mikael Penninkangas jatkaa sinikeltaisissa vuoden mittaisella sopimuksella. –Viime kausi meni loukkaantumisen takia ohi, mutta se vain kasvatti nälkää ja motivaatiota palata takaisin vahvempana. Joukkue on uudistunut ja odotukset tulevalle kaudelle ovat korkealla, totesi Penninkangas.

Vuorenmaahan etsitään yrittäjää

VUORENMAAN LASKETTELUALUETTA on viimevuosina kehitetty vahvasti yhteistyössä kunnan ja alueen muiden toimijoiden kanssa. Alueelta löytyy laskettelurinteiden lisäksi alamäkiluistelurata, hiihtoladut, kuntoportaat, kota ja alppimajan henkeä huokuva 30 asiakaspaikkainen ravintola-/kahvilarakennus. Soinin kunta etsii nyt Vuorenmaahan rinne- ja kahvilayrittäjää vastaamaan toiminnasta ja kehittämään aluetta yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Kunta tarjoaa kohdetta joko vuokralle tai ostettavaksi. Toiminnan pääsee aloittamaan jo tulevalla talvisesongilla. Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Maija Pihlajamäki.

Luitko jo nämä jutut?

Hyvinvointialueiden on selvittävä hurjasta säästökuurista – ”Siihen, että alijäämät olisi katettuna viimeistään vuonna 2026, ei varmaan usko enää kukaan”  – Järviseudun sanomat

Ruuan saatavuus on avainasia, muistutettiin MTK:n sadonkorjuujuhlassa – Järviseudun sanomat

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti