Nuottakalastusta, fileointia ja maistiaisia Purmojärven kalatapahtumassa 

–Kala on kyllä hyvää. Suosikki on ahven, toteavat Iisakki Pellinen (vas.), Leo ja Aleksi Lindholmin kuin yhdestä suusta. –Käytän paistamiseen sitruunaöljyä, joskus chili- tai valkosipuliöljyä, kertoo Asta Asunmaa (oik.) Maistiaisia odottamassa Lauri Pellinen.
–Kala on kyllä hyvää. Suosikki on ahven, toteavat Iisakki Pellinen (vas.), Leo ja Aleksi Lindholmin kuin yhdestä suusta. –Käytän paistamiseen sitruunaöljyä, joskus chili- tai valkosipuliöljyä, kertoo Asta Asunmaa (oik.) Maistiaisia odottamassa Lauri Pellinen.

SÄRKIKALAA nuotattiin Kortesjärven Purmojärvellä tiistaina 15. lokakuuta kahden ammattikalastajan voimin. Kaksi tuntia kestävän nuottauksen aikana Purmojärven Nuorisoseurantalon pihassa sai tutustua kalan perkaamiseen ja maistaa tuoretta, juuri kalastettua, pannulla paistettua järvikalaa.   Etelä-Pohjanmaan kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Marko Paloniemi opasti paikalle saapunutta yleisöä kalan oikeanlaisessa käsittelyssä. Hyvin yksityiskohtaisesti ja rauhallisesti selittäen ja havainnollistaen Paloniemi teki ahvenesta, hauesta ja kuhasta…...

Tämä sisältö on tilaajille, kirjaudu sisään tai tilaa

NYT SYYSTARJOUS 3kk
Kirjaudu Tilaa

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti