Toivon ja lohdun musiikista nautitaan Lappajärven kirkossa jo kuudetta kertaa  

Kuva vuoden 2023 tilaisuudesta Lappajärven kirkossa. Kuva: J. Jokitalo.
Kuva vuoden 2023 tilaisuudesta Lappajärven kirkossa. Kuva: J. Jokitalo.

PERJANTAI-ILTANA 1. marraskuuta kello 19, kuullaan Lappajärven kirkossa lohduttavaa ja toivoa tuovaa musiikkia. 

Toivon ja lohdun musiikki-ilta toteutuu nyt jo kuudennen kerran ja kolmannen kerran peräkkäin Lappajärven kirkossa. Tilaisuuden ajankohdaksi on vakiintunut pyhäinpäivää edeltävä perjantai. Runsas kuulijamäärä ja illoista saadut rohkaisevat palautteet ovat kannustaneet pitämään perinnettä yllä. 

Illan ohjelma sisältää monipuolisesti kaunista ja koskettavaa musiikkia: yksinlauluja, tyttökuoron lauluja ja duettoja sekä soitinmusiikkia pianolla, uruilla, sellolla ja panhuilulla. Ohjelmassa on pääosin tuttuja hartaita lauluja, surusta ja kaipauksesta toivoon ja lohdutukseen. Illan aikana kuultavia lauluja ovat muun muassa Suurempi kuin sydämeni, Mä olen niin pienoinen, Silloin kun en itse jaksa ja Onpa taivaassa tarjona lapsillekin. Ilta päättyy, jo perinteisesti, yhteisvirteen 618. 

Musisoimassa ovat Outi (sello) ja Jouni (laulu) Jokitalo tyttäriensä (laulu) kanssa, Jounin sisarukset Ari-Pekka Jokitalo (laulu) ja Tarja Korkeakangas (panhuilu), sekä Markus Kinnunen (laulu), Maarit Hosionaho (piano ja urut) ja Juliaana Kellokoski (piano ja urut).  

Näin pyhäinpäivän aikoihin edesmenneet läheisemme ovat erityisesti ajatuksissamme ja se tuo mukanaan surua, kaipausta ja ikävää. Kaunis musiikki hoitaa ihmistä surussa ja voi lievittää kaipauksen tuomaa kipua. Toivomme, että tämä musiikki-ilta saisi tuoda iloa ja valoa loppusyksyn pimeyteen ja ennen kaikkea lohduttaa ja tuoda toivoa niille, joita suru tai muut elämän murheet painavat. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on vapaaehtoinen ja sen tuotto menee Alajärven seurakunnan alueella tehtävään diakoniatyöhön. 

 Outi ja Jouni Jokitalo 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti