Kenelle Alajärven kaupungin kulttuuripalkinto 2024?  

Villa Väinölä. Kuva: Mootoo Anemori.
Villa Väinölä. Kuva: Mootoo Anemori.

TUNNETKO innostavan persoonan, sitkeän työmyyrän, voimanpesän – tyypin, jolla on näkemystä, taitoa ja visioita? Nyt on mahdollista ehdottaa vuoden 2024 kulttuuripalkinnon saajaa! Alajärven kaupunki myöntää kulttuuripalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle paikkakunnalla asuvalle tai syntyneelle henkilölle, työryhmälle, yhdistykselle tai yhteisölle, tunnustuksena merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä. 

Kulttuuripalkintoa on jaettu vuodesta 1979 lähtien ja palkittuja on ollut niin musiikin, kuvataiteen, kotiseututyön, kirjallisuuden kuin elokuvan saralta. Viime vuonna tunnustuksen pokkasi nuori muusikko Onni Kivipelto, joka voitti The Voice of Finlandin 12:nnen kauden. Vuoden 2022 kulttuuripalkinnon saivat Järviradion voimahahmo Markku Mäenpää ja musiikkiteatterin monitoiminainen Tarja Kultavuori. Vuonna 2021 kulttuuripalkitut olivat Pertti Ojala ja Heikki Jokiaho. 

Kulttuuripalkinnon saajaksi ei voi ehdottaa itseään ja vain nimellä ja yhteystiedoilla lähetetyt ehdotukset otetaan huomioon. Alajärven kaupungin elinvoimalautakunta pidättää oikeuden tehdä lopullisen päätöksen palkinnon saajista. Ehdotuksia perusteluineen voi lähettää sähköpostitse osoitteella marjut.massbacka@alajarvi.fi perjantaihin 8. marraskuuta 2024 asti. 

Museosihteeri,  

Marjut Mässbacka 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti