Kunniakirja Olavi Koivukankaalle kulttuuriperinnön vaalimisesta ja tallentamista

Olavi Koivukangas vastaanotti Etelä-Pohjanmaan kotiseutu- ja museoyhdistyksen myöntämän kunniakirjan syyskuun lopulla Evijärven Koivukankaan tilalla. Kunniakirjan luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Tuija Ahola. Kuva Anni Lehtimäki.
Olavi Koivukangas vastaanotti Etelä-Pohjanmaan kotiseutu- ja museoyhdistyksen myöntämän kunniakirjan syyskuun lopulla Evijärven Koivukankaan tilalla. Kunniakirjan luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Tuija Ahola. Kuva: Anni Lehtimäki.

Olavi Koivukangas sai syyskuun lopulla Etelä-Pohjanmaan kotiseutu- ja museoyhdistyksen rakennusperintötyöryhmän myöntämän kunniakirjan Koivukankaan tilan ja suvun kulttuuriperinnön vaalimisesta ja tallentamisesta.Etelä-Pohjanmaan rakennusperintöpalkintoja ja kunniakirjoja on jaettu jo kolmetoista kertaa. Palkinnon ja kunniakirjojen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi eteläpohjalaista rakennusperintöä ja palkita eteläpohjalaisia mallikelpoisesti korjattuja rakennuksia. Samalla herätetään kiinnostusta eteläpohjalaista rakennuskulttuuria kohtaan. Kilpailussa jaetaan itse palkinto sekä kunniamainintoja/kunniakirjoja.Koivukankaan...

Tämä sisältö on tilaajille, kirjaudu sisään tai tilaa

NYT SYYSTARJOUS 3kk
Kirjaudu Tilaa

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti