Digituki-tapahtuma jalkautuu eteläpohjalaiskyliin

Digitukea arkeen -tapahtuma jalkautuu yhteensä 14 kokoontumispaikkaan ympäri maakuntaa.
Digitukea arkeen -tapahtuma jalkautuu yhteensä 14 kokoontumispaikkaan ympäri maakuntaa.

TORSTAI-ILTANA 24. lokakuuta Etelä-Pohjanmaan kylätaloilla ja nuorisoseuroilla tapahtuu! Digitukea arkeen -tapahtuma jalkautuu yhteensä 14 kokoontumispaikkaan ympäri maakuntaa. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

–Tapahtuma järjestetään moderniin tapaan hybridinä. Se tarkoittaa sitä, että osallistuminen on mahdollista joko kotoa käsin omalta laitteelta tai paikan päällä kylille perustettavissa etäkatsomoissa, joissa on osallistujille myös kahvitus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen digiagentti Päivi Kuoppamäki kertoo.

Digitukea arkeen -tapahtumassa osallistujat kuulevat, mitä digituella tarkoitetaan ja mistä sitä on saatavilla. Tapahtumaan osallistuu digituen tarjoajia eri sektoreilta.

–Hyvinvointialueen osuudessa opastan osallistujia uuden OmaEP digipalvelun sovelluksen lataamisessa ja käyttöönotossa, Kuoppamäki havainnollistaa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hanke ja maakunnan Leader-ryhmät. Kahvitarjoilu kokoontumispaikoissa alkaa klo 17.30.

Ohjelma-aika on kello 18–20.

Etäkatsomot Järviseudulla toteutetaan seuraavissa osoitteissa: Alajärvi: Luoma-ahon kylätalo, Luomantie 100 ja Alajärvi, Soini: Kunnantalo, Multiantie 27 A, Soini.

Lue myös nämä jutut

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti