Ota hyvinvoinnin digipalvelut haltuun 

Sähköiset palvelut ovat tulleet jäädäkseen, ja siksi ne on hyvä ottaa haltuun.
Sähköiset palvelut ovat tulleet jäädäkseen, ja siksi ne on hyvä ottaa haltuun.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

OLETKO varannut terveyspalveluja verkosta? Tiedätkö, mitä palveluja ja verkosta löytyy ja miten voit saada ne käyttöösi? Miten voit asioida läheisesi puolesta? Onko OmaEP sinulle jo tuttu? 

Mikäli digipalvelut ovat vielä vieraita, kannattaa tulla torstaina 26. syyskuuta kello 18 kuulolle kaikille avoimeen verkkolähetykseen. Illan ohjelman avaa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen digipalvelujen projektijohtaja, ylilääkäri Mika Perttu. 

Lähetystä voi seurata kotikoneelta tai älypuhelimesta, tai tulla paikalle eri puolille maakuntaa perustettaviin etäkatsomoihin. Voit myös perustaa katsomon omalle kylälle tai ystävien kesken ja katsella lähetystä yhdessä Teams-sovelluksen kautta.  

Linkki lähetykseen löytyy kylille.net-sivun viimeisimmistä uutisista tai näppäilemällä bit.ly/digiEP suoraan osoiteriville. 

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on asukkaiden käytössä sekä alueellisia että kansallisia digitaalisia asiointipalveluita, ja chatin kautta tavoitat sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset nopeasti. Sähköiset palvelut ovat tulleet jäädäkseen, ja siksi ne on hyvä ottaa haltuun. 

Mainos

Palvelujen haltuunottoon on mahdollista saada myös tukea ja opastusta. Siitä kerrotaan lähemmin lokakuun lopulla järjestettävässä tilaisuudessa. Kalenteriin kannattaa merkitä jo torstai 24. lokakuuta. Samat etäkatsomot ja linkit ovat voimassa myös silloin. 

Digi-iltojen järjestelyistä vastaavat HyväEP-hanke ja maakunnan Leader-ryhmät. Aisaparin alueella etäkatsomoita on Alajärvellä Luoma-ahon kylätalolla osoitteessa Luomantie 100, Kauhavalla Alakylän kyläareenalla osoitteessa Vanha Lapuantie 22 ja Lapualla Ruhan koululla osoitteessa Ojalantie 21. Etäkatsomoissa ilta alkaa puoli kuudelta kahvituksella. 

Lisätietoa www.hyvaep.fi/tiedote/digia-ja-digitukea-arkeen/ 

Päivi Kultalahti 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

ilmaiseksi