Järviseudulla tarjotaan ilmaisia raamattukursseja 

Suomessa ilmaisia raamattukursseja tarjoaa noin 18 000 Jehovan todistajaa.
Suomessa ilmaisia raamattukursseja tarjoaa noin 18 000 Jehovan todistajaa.
Julkaistu:
Kategoria:

JÄRVISEUDULLA on käynnissä kampanja, jossa tarjotaan ilmaisia raamattukursseja. Yksi kurssien tarjoajista on Alajärvellä asuva Lasse Marjamäki.  

–On ollut ilo osallistua tähän maailmanlaajuiseen kampanjaan ja tarjota muille ilmaista raamattukurssia, hän sanoo. 

Marjamäki on yksi paikallisista Jehovan todistajista, jotka tunnetaan vapaaehtoisesta raamatullisesta opetustyöstä ihmisten ovilla ja julkisilla paikoilla. He järjestävät vuosittain myös kansainvälisiä erikoiskampanjoita, joissa kiinnitetään huomiota siihen, millaisia käytännöllisiä ratkaisuja Raamattu tarjoaa elämän haasteisiin. Nyt käynnissä olevaan kampanjaan osallistuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. 

–Syyskuussa 2022 järjestimme samanlaisen kampanjan henkilökohtaisten raamattukurssien tarjoamiseksi. Sen tiimoilta saimme monia kannustavia kokemuksia ympäri Suomen, kertoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Heikki Haarala

–Pyrimme nyt jatkamaan samaa työtä myös Järviseudulla asuvien hyväksi. 

Kurssin tärkein oppikirja on Raamattu. Kampanjassa hyödynnetään myös lyhyttä kolmen oppitunnin interaktiivista esitettä. Siinä käsitellään esimerkiksi, voiko Raamattuun luottaa, miten se antaa toivoa ja miten sen opetukset voivat tehdä elämästä onnellisempaa. 

Kurssiin liittyy myös laajempi jatko-osa. Siinä käsitellään esimerkiksi, miten Raamatun neuvot auttavat tekemään hyviä ratkaisuja ja rakentamaan kestäviä ystävyyssuhteita ja onnellisempaa perhe-elämää. 

–Osallistuminen raamattukurssille ei velvoita ketään tulemaan Jehovan todistajaksi. Kurssin voi myös keskeyttää milloin vain, kertoo Heikki Haarala.  

–Olemme kuitenkin iloisia, jos voimme esitellä tätä ilmaista mahdollisuutta mahdollisimman monille. 

Raamattukurssia voidaan käydä joko tapaamalla fyysisesti tai virtuaalisesti videoneuvottelun välityksellä henkilölle sopivana aikana. Viime vuonna Jehovan todistajat pitivät keskimäärin yli seitsemää miljoonaa raamattukurssia noin 240 eri maassa. 

–Kun itse sain tietoa Raamatusta, se antoi lohdutusta ja toivon paremmasta tulevaisuudesta. Toivon siksi että kampanja auttaisi muitakin hyötymään tästä kurssista, Marjamäki sanoo. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

ilmaiseksi